Massa Artık Sorunsuz Yarışlar Geçirmek İstiyor

yazar:

kategori:

Yarışı dokuzuncu sırada tamamlayan Felipe Massa, “Çok daha farklı bir sounç alabilecekken yarışın ardından yaşadığım hayal kırıklığı ve öfkemi saklamanın bir anlamı yok. Hamilton ile olan temasımızda aldığım hasar beni çok etkiledi, ilk bölümde trafik yoğunken çok zaman kaybettim.”

“Yarışın ardından onunla konuşmaya çalıştım ama o cevap bile vermeden yoluna gitti. Ben de ona düşündüklerimi röportajlar sırasında söyleme şansı bulabildim.”

“Güvenlik aracı da sorunlara sorun ekledi. Lastiklerimi birkaç tur önce değiştirdim ve süper yumuşaklara geçtim ki bunlar beni yarışın sonuna kadar götürmeyecekti. Diğer pilotlar ise çok fazla zaman kaybetmeden pit stop yapabildiler.”

“Son anlarda önce Barrichello’nun arkasında zaman kaybettim sonra da Vettel’in geçmesine izin verdim. Tur yemiştim ve yedinci olma şansını da kaybettim. Oysa önümdeki Sutil ve Rosber lastikleriyle sorun yaşıyordu.”

“Sorunsuz bir yarış geçirmeyi çok isterdim. Son zamanlarda bunu pek yaşayamadım. Mesela Monza’yı hatırlayın. Bugün ilk altı içinde bitirmem olasıydı.” dedi.


Yorumlar

  1. hemde massanın o kaza olmadan önceki temposu çok iyiydi o zaman webber alonsoyu geçti sonra alonso biraz yavaşladı massada alonzonun tam arkasına geldi sonra alonso pite girdi massada ama hamilton o kazayı yaptırmasa massa belki şuan ya 3. yada 4. olucaktı.massa bu sene pek iyi olmadı diye f1 den anlamazlılık yapmayın . bunu kafanıza sokun

  2. Forza Felipe avatarı

    Hep aynı laf demek ne ki..Demişin Hamilton o kadar yükseldi Massa yükselemedi niye olduğunu söylüyorum.

  3. Hep aynı laf sezon başından berimi güvenlik aracından dolayı massa böyle yok 5.olurdu yok şu olurdu yok bu olurdu Massa artık Ferrari'deki miadını doldurdu 2008 yılında eline bir şans geçti ama kullanamadı artık hiç kullanamaz.

  4. Forza Felipe avatarı

    Güvenlik aracının tam Hamilton'a yaradığını gözden kaçırma.O şans Massa'ya gelse Massa'da 5.liği alırdı.

    Ayrıca Hamilton Massa'yı geçerken Massa'nın lastikler bitmişti.Zaten geçişte Massa savunma yapamadı viraj çıkışında yarış çizgisinden çıkmıştı.

  5. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Neden Konuşmayayım Aşagıda Size Gerekli Cevapları Verdim..

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    55 Saniyeymiş Şimdi Gördüm 30 Olsa Yine İyi..

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Liderin 30 Saniye Gerisinde Olan Birisne Hızlıda Denilemez Heralde ? Hem Massa"nın Temposu Gayet İyiydi Hamilton Çarpana Kadar..

  8. burak evmez avatarı

    destekli salla

  9. burak evmez avatarı

    tahsin emre 4. olmakta ne var yarışın başı olsaydı 5.olurdu zaten en hızlı 3.takım ferrari mclarenden 1 sn yavaş farkın az görünmesinin nedeni de güvenlik aracı sen bu kadar fark sanma

  10. michael schumacher efendi sen hala konuşuo musun

  11. Takım arkadaşı 4.olurken Ferrariye çokda yavaş diyemeyiz.

  12. "Yarışın ardından onunla konuşmaya çalıştım ama o cevap bile vermeden yoluna gitti."

    hamilton eski hamilton değil artık. ilk senelerinde, taraflı tarafsız hemen herkesin sempatisni kazanan bu adam, bunu sürüşü kadar mütevaziliğine de borçluydu. hareketleri, sevinmeleri ve üzülmeleri abartı değildi, saygı duyan ve saygı duyulan bir insandı.

    ama sonra bir şeyler oldu. o hamilton gitti, yerine, bir zamanlar köy meydanında omzunda kocaman kasetçalarla gezen şımarık almancı gençleri gibi laubali ve kendini beğenmiş biri geldi. ve antipatik olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. işin ilginci, kendini yere göğe koyamadıkça, daha da dibe çakılıyor.

    felipe'nin bu sözü, hamilton'un durumunu gayet güzel ifade etmiş. hamilton'un, yeniden insan olduğu günlere dönmesini dilerim.

  13. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ferrarinin Ne Kadar Yavaş Olduğunu Biliyormusun Peki ?

  14. Hamilton'ın 2 tur kırık kanatla gittiğini ve pitten sonra Massa'nın arkasına düştüğünü biliyormusun 2 kez gelip geçti adamı sonra birde ceza yedi Massa ne zaman 20.likten 5.liğe yükseldi üstelik bir cadde yarışında.

  15. Hamilton'a eski sempatim yok ama massa ile hamilton bir değil
    Hamilton'u Alonso'nun hızıyla karşılaştır ama Hamilton asla bir Alonso değil
    Aralarındaki fark Alonso geçiş yapmayı biliyor Hamilton bilmiyor
    İyi pilot demek cesur atak yapmak değil adam geçişlerinin yarısında çarpışıyor

  16. hamiltonda kırık lastik artı pitten geçme cezasıı hangisi da kötü acabaaaaaa ayrıça lastik olarak kendisinden da kötü olan rubensi bile geçemediiiii ne atak yapptı ne bi şe o koltuğu hiç haketmioooooooooooooooooooo orda kimi raikonen olsa alonsoyu bile malup ederrrrr sorun yaşamasa alonsoyuda geçerdi batınıda

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Arkadaşım Massa Patlak Lastikle 1 Tam Tura Yakın Gitti Hamilton 160 Gittiyse Massa 40-50 Gitti Bayağı Fark Oldu…Yani Hemen Hemen Aynı Zamana Denk Geliyor..+ Ferrarinin Yavaşlığıda Var..Hamilton Sorun Yaşamasa Alonsoyu Geçebilirdi..

  18. Singapur'da, Massa ile yaşadığı temasın ardından kırdığı kanadı ve aldığı cezaya rağmen, ceza almayan Massa dokuzuncu olurken Hamilton damalı bayrağı beşinci sırada gördü. Bu yeteneğinin en büyük kanıtıdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir