İzle: Massa – Hamilton Kazası, Massa'nın Yarışın Ardından Tepkisi

 

 

 

 

 

 

Yarış Sonrası Massa’nın Tepkisi

 

 

 

 

facebook video indir ödev indir

 


Yorumlar

  1. ya massa nın o an dediklerinin içten olduğuna gerçekten inanıyor musun ? böyle bir açıklamadan sonra gönüllerin şampiyonu benim demedi mi? massa 2 yüzlü

  2. su anı gördükten sonra Raikkonen geldi aklıma.Adam 2008 kanada da bile soğukkanlı karsılayıp sadece ısıgı göstermişti:)adamım ya

  3. Lewis kin tutmayan birisidir gidip konuşacağı aşikardır ama Massa'nın Lewis'e hasedi 2008 yılının son yarışlarından kalma Fuji'de bilerek spin attırmış sonra bunun bir yarış kazası olduğunu herkesin başına gelebileceğini söylemiştir 2008 brezilyada şampiyonluğu son virajda Lewis'e kaptırdığı görünce ona içten içe kin beslemeye başladı. 2009 yılında Lewis padoğun en çok ilgi gösterdiği birkaç isimden biri olunca ve Massa açık şekilde bunu kıskandı çünkü o zamanlarda Lewis'in yerinde neden kendisi olmadığını düşünüyordu. 2010 yılında takım arkadaşından bariz şekilde geride kalması bekleneni verememesi 2011 yılında özellikle Monaco'da yarış dışı kalmasınıdan Lewis'i sorumlu tutması (Monaco'da tünel çok kirlidir çizgi dışına taşarsan sorun yaşayacağını Jason Tahincioğlu bile bilir) ve son yarışta birçok kişinin açık şekilde yarış kazası olarak nitelediği bir durumdan sonra Lewis'e gösterdiği Fiziki tepki ve söylediği sözler buna neden olmuş olabilir. Lewis bunu çokta takmıyordur çünkü Massa'nın geçildiği zaman veya sorun yaşadıktan sonra verdiği demeçleri ve gösterdiği tepkileri çok iyi biliyor olmalı. Lewis'in biraz daha düşünceli ve sabırlı olmayı öğrenmesi gibi Massa'nında içindeki kin ve hasedi birazda olsa kırması gerekli.Çünkü koltuğu tehlikede olan Lewis değil.

  4. çağlar bey kardeşim sen hiç massanın hamiltona vurduğunu gördünmü.şimdi diyeceksin 2008 fuji ki orada bile ben kasıtlı bir şey olduğunu düşünmüyorum.ama hamiltonun saymakla bitmez onun için birileri hamiltona dersini vermesi lazım.

  5. bu mantıkla Türkiye GP si için biz çok bekleriz.

  6. Haklısın nediyeyim başka.

  7. massa işi bilmiyor abi.daha yarış bitmeden baktın sana dokundu lastiğini patlattı,hemen yarış içinde cezasını vereceksin.zaten yarışın bitmiş şöyle bir fren testi yap veya frenim tutmadı de bi geçir gitsin.

  8. Massa'nın olayları abartmasını sevdiğini biliyoruz en azından tepkileri konusunda kendisini tutamıyoum ama bu yada o Hamilton'un yaptığı fazla ağresif sürüşü Massa'yı 2. kez vuruşu yani buadamın 2. kez yarışını kötü etkileyen birisi Hamilton sonuc kaybeden sürekli Massa oldu dünkü Singapur yarışında Massa patlak lastikle turu tamamlarken Hamilton kırık kanatla turuna aynı süratle devam etti avantaj elde etti mi etti sonuc olarak aldığı ceza pitten gecme mantıksal olarak baktığımızda Schumacher Kobayashi kazasını göz önüne getirin Schumacher'e 10 sn dur kalk cezası verdiler aynısı olması gerekiyordu eşitlik mi evet bu eşit olurdu işte o zaman Massa belkide bu şekidle tepki vermez di. Yorumlara bakınca da futbol yorumcusu gibi olmuş herkesten bir ses işte Massa bir şampiyonluk için yarışmıyor ki o bi verdiği savaş yok gibi var savaşamasa da var nedir bu? Ferrarinin takımlar şampiyonasında üst sıralara yada puanlar toplamasına yardımcı olmak Massa bunun savaşını veriyor. O zaman şöyle diyelim gecen sene ki son yarış Petrov Alonso'yu arkasında tuttu ve Alonso'nun şampiyonluğuna mal oldu Petrov kötü, Petrov da pilotmu bu yorumlarda çok doğal olur o zaman…

  9. Massa'nın yaptığı şey çok doğal.
    Bu sporda eskiden beri çokca olan şeylerden.

    Ama artık sporu steril hale getirmeyi abarttıklarından dolayı ne motor patlaması ne kuvvetli kazalar ne de böyle dalaşmalar görüyoruz.

    Bence birbirleriyle kavgalı pilotlar işin en renkli kısımlarından.

    Artık önümüzdeki yarışlarda Lewis ve Massa yanyana geldiğinde adrenalin biraz daha artacak.

    Harika.

  10. sandro verone avatarı
    sandro verone

    herkes kendine yakıştığı şekilde hareket eder..
    ve herkes kendisi gibi olanı savunur…

    lewis bir yarış kazası yaptı…
    schumi kanatlanırken onu da mı sorgulayalım? 7 dünya şampiyonu birinden bahsedelim mesela!
    şampiyonluklarını görmezden gelelim…
    massanın bu hareketi onu haklı çıkarmaz…
    lewis bilerek neden kanadını kırsın ve başkasının yarışını mahfetsin…
    ama BEYİN BEDAVA millette…

    2007 yide mi sorgulayalım? alonso-massa
    yada fuji'yi?
    2008 yılının videolarını da koyalım hatta?

    lewis bu sene çuvalladı bu gerçek ama massa da şampiyonluğa oynamıyor değil mi?

    pistte, massa haricindeki diğer bütün araçlara özel korna sesi
    ''is faster than you!''

    2 sene sonra lewis için bu seneki sürüşüne rağmen takım bulmakta sıkıntı olmazda…
    massa için 1 sene sonra ne olur düşünmek lazım bence bunun derdine düşün…

  11. kerim sisman avatarı

    massa haklı olsa bile bu hareket ona yakışmamış. adam gibi bi röportaj verirsin. lafını orda hamiltona sokarsın. ama böyle hareketler çocukça.

  12. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    Bu spora uzun yıllardır sponsor olan bir içecek firması sponsor ya takıma başka sponsora ne hacet.

  13. yarıştan sonra massa hamiltonla konuşmak istemiş ama hamilton onu sallamamış bile. massa da tepkisini böyle göstermiş. haklıda

  14. massa az bile yapmış hakketi lewis bu sene berbat pilotun tekisin takım arkadşın button seni çok pis ezdi be

  15. Bahsettiginiz gibi sanirim isim yazmamisim

  16. Galiba sistem den kaynaklandı.Giriş yapmıştım ama sonradan kendiliğinden çıkmış olabilir

  17. Galiba sistem den kaynaklandı.Giriş yapmıştım ama sonradan kendiliğinden çıkmış olabilir

  18. isim yazmamış olabilir misiniz?

  19. FELİPE MASSA avatarı
    FELİPE MASSA

    ah be massa keşke şunun ağzının ortasına okkalı bir geçirseydin de içimin yağları eriseydi

  20. Az önce bir yorum attım ama yayınlanmadı neden acaba ??

  21. Herşey bi yana bı iki adamın arkadaşlığının bozulması kötü olacak. Çok iyi ahbabtırlar esasında.

  22. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    lewis bilerek çarpmamışki, massa çok iyi bilir bilerek çarpmayı. ayrıca videodaki massanın tavrı sizlere çok tanıdık gelmiştir. 2007 yılında geçilmeyi hazmedemeyerek alonsoya vurup yolun dışına itmeye çalışmıştı, yarış sonrası kameralar önünde hala hazımsızlığı devam ediyordu alonsoyla kavga etmeye başladı oysa alonso kötü bişe yapmamıştı. şimdi burda sıradan bir yarış teması var. ceza alan almış zaten. 2008 de Lewise yaptığın neydi massa, diye sorarlar adama!!

  23. Burda massa Hamilton ile konuşmak değil ona sataşmak için gelmiş arkadan gelip normalin fazlası bir temas ve sana göstericem der gibi bir tavır Massa neden her sorun yaşadığında diğer isimlere böyle bazen sözlü bazen fiziki sataşıyor irdelenmesi gereken konulardan biriside buu

  24. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -Ben Massa nin roportajda Lewis onu gormeden arkasindan yaklasip omzuma vurdugu fiziksel temasi hic begenmedim.
    -Ilk defa da formual 1 pilotlari arasinda yaristan sonra reportajlarda bu tur fiziksel bir hareket goruyorum
    -Bence bu hos olmadi
    -Lewis hicbirsey soylemedi

  25. harfiyen katılıyore ..

  26. O kadar çok demesi normal çünkü hakikaten hepimiz hamilton' u we know….

  27. 8 kere demiş oturdum saydım 😀

  28. Forza Felipe avatarı

    Klasik Mclaren'ci yorumları.İşlerine gelince Massa'nın karekteri ne kadar işlerine gelince karekteri hakkında konuşmaya gerek yok diyebiliyorsanız.

  29. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Vettel'e bir sempatim yok.

    Ama bakın Marco ne diyor.

    Bir kez yaptığı hatayı bir daha yapmaz.

    carlın yaptığı bütün hatalar birbirnin kopyası.Olmuyor.Bu sene şampiyon olamayacağını iddaa etmiştim.

    İddamı daha ileri görütüyorum.F1 de devam ettiği sürece bir daha asla şampiyon olamayacak.Asla.

  30. gerçekler işine gelmiyor değilmi

  31. massa ile sorun yaşayan herkese beddua hakaret eden Massayı her olayda suçsuz gören kişi bana tavsiye verecek en son kişidir. özellikle önceden başka bir pilotu tutup şimdi başkasını tutan biriyse. ben pilot değil takım tutarım.

  32. Helal olsun abi sana olaya tarafsız yaklaştığın için 🙂

  33. Olaylara iki tarafın penceresinden bakınca ikisinin de davranışını anlıyorum. Lewis, yaşadığı olayların ve Button'ın yükselen performansının getirdiği baskı ile daha da agresif ve sabırsız oluyor. Massa ile hem sıralamada yaşadığı olay hem de yarışta yaşadığı kazada Lewis hatalı olan taraftı. Yarışta ise çok aceleci davrandı ve hırsının kurbanı oldu. Massa'nın da yarışına gölge düşürdü. 5 pit stop yapmasına rağmen geçişe çok uygun olmayan bu pistte 5. bitirmesi ile yetenekli olduğunu bir kez daha kanıtladı ama hataları yeteneğinin önüne geçmeye başladı. Bir an önce kendisini düzeltmesi lazım yoksa kendisini eleştirenleri haklı çıkaracak… Umarım o özlediğimiz Lewis geri döner.

    Olaya Massa açısından yaklaşırsak kızgın olmakta haklı ama bence bu yaptığı ile haklı iken haksız durumuna düştü. 2008'de bile beyfendi duruşunu bozmadı ki hayatının en dramatik anlarından biriydi. Gerçi Massa'nın üzerinde de Alonso'nun ve her yıl çıkan koltuğunu kaybedeceği yönündeki haberlerin de baskısı var. Adam ne zaman kendini gösterecek olsa ya pitte sorun yaşadı ya kazaya karıştı. Massa'nın da şanssız bir yıl geçirdiğini düşünürsek verdiği tepkiyi anlayabiliyorum. Lewis ile konuşmaya çalışması ve Lewis'in kendisini dinlememesi bardağı taşıran son damla olmuştur belkide…

    Lewis de, Massa da kin tutmayan pilotlar. Japonya'da aralarındaki tatsızlığı düzelteceklerini düşünüyorum.

  34. hamilton, milletin ağzına salıncak kurup sallana sallana pisletse, arkasında duracak olan, bir zamanların raikkonencisi, şimdilerin hamiltoncusu, işine geldiğinde alonso düşmanı, işine gelmediğinde alonso taraftarı gibi video linki veren birkaç üye, karaktersiz arıyorsanız modemleri kapatın. hiç internete girip adam aramaya gerek yok.

  35. Yusuf  Hitay avatarı

    massa'nın karakteri belli, bu konuda pek yorum yapmaya gerek yok. ancak bi noktadan sonra çuvaldızı kendine batırmak lazım birazda, bence lewis işin suyunu çıkardı artık. aracının iyi olmaması gibi bir bahanesi olamaz, bir çok yerde kendi hatası yüzünden bu duruma düştü.

  36. redbullun sponsoru bile yok ozaman birde şimdiye bak hayat ne kadar hızlı değişiyor

  37. http://www.youtube.com/watch?v=KNHYD1ZcPDo hatırlamayanlar için + massa haklı ama böyle hareketler çok itici

  38. OneMoreChance avatarı
    OneMoreChance

    Massa gibi bir pilota karaktersiz diyorsanız hamilton hakkında hiç konuşmayalım bence..

  39. Cesurca atak yapıyorsun ama yarısında temas bir kısmında yarış dışı kalıyorsun Hamilton
    Çok sempati duyuyordum ama kazalar biraz sempatimi azalttı monaco dan bu yana yaptığı açıklamalar sempati bırakmadı şampiyon gibi sürmüyor kendinden başka 4 şampiyon daha var gridde nasıl sürüyorlar ?

    Biraz sabırlı olmayı öğrenmeli

  40. Karaktersiz herif abi yapıcak birşey yok. Adam Alonso yu 2007 Almanyada yarış dışı bırakmak için vurdumuştu yine bu tip haraketler yapmıştı. 2008 de Lewis biçti sonra yarış kazası demişti.

    Bu adamdan başka birşey beklenmezdi zaten. Lewis inde en sevmediğim yanı bu ne olursa olsun kimse ile dargın kalmayı sevmiyor. Yakında barışırlar.

    Ben olsam suratına bile bakmam onun. Kalitesiz ikinci sınıf bir sürücü.

  41. Yusuf  Hitay avatarı

    massa tepki de haklı. lewis artık kabiliyetini orantılı kullanmayı öğrenmeli, buna kısaca "şampiyon gibi sürmek" deniyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir