Alonso: "Ferrari Şu Anda En İyi 3. Takım"

yazar:

kategori:

Cumartesi günü yapılan sıralamaların ardından podyumun mümkün olduğunu söyleyen Alonso, yarıştaki lastik sorunlarıyla ilk 2 sıradaki takımın sürücülerinden yavaş kaldı ve 4. sırada yarışı tamamladı.

Alonso “Ne yazıkki bugün podyumda bitirmek imkansızdı. Yeteri kadar hızlı değildik. Yarışın bazı bölümlerinde 3. sırada olsak da er ya da geç geçileceğimizi biliyorduk. Tabi ki startta sürpriz yapar, olağan dışı bir şeyler olur ve işinizi mükemmel yaparsanız podyum gelebilir ancak şu anda gerçek olan aracımızın performans olarak 3. sırada olduğu.”

“Ardından güvenlik aracı girince Webber ve arkadakilerle fark kapandı ve tur yiyenlerin dikkatleri biraz dağılınca beklenmedik sorunlar oldu ve her şey daha da zorlaştı.” 

“Yarışın startında süper yumuşak lastiklerle çok fazla lastik aşınması oldu ancak yumuşak lastiklerde durum Red Bull ve Mclaren’lere göre normaldik.”

“Tüm hafta sonu boyunca savaştık ve takımın çalışmasından memnunum çünkü her zaman ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve bu yarıştan maksimumu çıkardık.”

“Önümüzde zorlu 5 yarış var ancak motivasyonumuz değişmedi. Bazı noktalarda bizim atağa kalktığımız, bazı noktalarda bizim savunma yaptığımız zamanlar olacak ancak ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    şu arabayı dominikin üzerine bi sürsene hacıı

  2. ferrari yavas ama ben hızlıyım demek istiyor ,komple pilotumuz.
    takımı istedigi gibi yönlendiren istedigi şekle sokan alonso
    en iyi ücüncü takımız derken aslında ,takımın moturu benim ,berbat felipe ve mühendisler yüzünden en iyi ücüncü takımız.
    Bizim adımız ferrari en iyi ücüncüde olsak ferraride yarısmak bir ayrıcalık.
    Kırmızı tulum herkesin rüyasıdır ama ücüncüyüz.
    en güçlü sponsorlara ve mühendislere sahibiz ama ücüncüyüz.
    2012 için umut vaad etmeye devam edin..rüya takımı kuruyoruz deyin.FIA arkanızı alın
    redbulun iyi çalışan sistemlerini yasaklasınlar.
    Ama 2012'de redbulu kopyalarak parçalar test edin ama işe yaramayacak.
    Adrian newey ve redbull takımı bu hızla 2012'de elinizden çıktı.siz en iyisi 2013 yılına v6 motorlara saklayın kendinizi.bye bye alonso…

  3. şu adamın yazdıgı yorumlar beni çok sevdiğim, yarısırkenki favori pilotum olan ve kazandıgı muhtesem yarışlarla hafızama kazınan Raikkonenden soguttu beni.F1 tek bir pilotun gözünden izlemeye calısanlar kendilerine büyük işkence yapıyor.izleyin ve tadını cıkarın

  4. bence nickini ufo değilde tifosi gören yap hacı ^^

  5. dostum sıkıntı varsa viagra al , alonsoya dalaşmakla çözülmez bu sıkıntı.

  6. Domenicali bile artık itiraf etti.Alonso'ya kendisi gibi muhteşem bir araç veremedik diye.herkül bence senin Formulayla alakan yok.sen formula yerine gördüğün ufoları izlemeye devam et.

  7. Charvelrocks avatarı

    haa geçen % 120 yaptım dedi. hadi kadran 240 diyelim ne yani 288 mi bastın? bu nedir? ben f1 yönetimi olsam bu pilotun demeçlerini yönetici kontrolüne sokarım:))
    Ne kadar da bilginizi belli etmişsiniz burda. Evet F1 de iyi süren 240 yerine 288 "basıyo" Top speed yarışı. Çok basan kazanır değil mi? 🙂 Güzel bir bakış açısı. İzlerken pek zevk almıyorsunuzdur sanırım 🙂

  8. Çok fazla gora izlemişsin sen bırak biraz ufoyu filan

    bu nasıl mesajdır ya…adam elinden geleni yapıyor işte daha iyisini yapamam diyor bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek…bundan sonra ayağımızdan geleni yapıyoruz diyecekmiş olur mu?

  9. şu "elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadesi yokmu? külliyen yalan…bu ifadeyi kim kullanıyorsa kesin atıyor demektir. ne demek elimizden gelenin en iyisini yapacağız…5 yarış var hadi bir kere bir turda yaptın nasıl olacak diğer yarışların tamamında her turda en iyisini yapmak mümkünmü? yaptıkların yapacaklarının teminatıdır mülahazasıyla olaya bakarsak pek bir şey yapayacaksın demektir. yinede geleceği kimse bilemez diyelim susalım.
    haa geçen % 120 yaptım dedi. hadi kadran 240 diyelim ne yani 288 mi bastın? bu nedir? ben f1 yönetimi olsam bu pilotun demeçlerini yönetici kontrolüne sokarım:))

  10. duyduğum en saçma en mantıksız yorum herkül

  11. redbull mu? Mclaren demek istedin galiba.

  12. Ah be raikkonen nerdesin keşke Ferrari de olsaydın da fanlarının çeneleri kapansaydı. Amerikalarda şakirt mi oldun nedir

  13. alonzomanyaa  avatarı

    Yok canım o senin akıllı olmandan kaynaklanıyor…

  14. sende şu an en iyi 5.pilotsun…iki yıldır ferrari aracını sürekli olduğundan daha yavaş gösteriyorsun…akıllı insanlar aklının karını yeseydi aptallar ….larını yerdi derler. bu pilot kendini çok akıllı zannediyor…

  15. eminim redbull ayarında bir aracın olsaydı şuanda şampiyondun..umarım 2012 senin için iyi olur şampiyonn..

  16. burak evmez avatarı

    tur yiyenlerin dikkati dağılınca demiş burda alguersuariden bahsetmiş adam gibi yol vermiyor birde zorluyor neyini zorluyon içeriyi kapatıyon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir