Baba Hamilton: "Suç Menajerlik Şirketinde"

yazar:

kategori:

Bu sene bir çok yarışta yaşadığı temaslar nedeniyle tartışmaların ortasında yer alan Hamilton son olarak bir kez daha dün Massa ile temas yaşadı. Yarış içerisinde pitten geçme cezası alan Hamilton 5. olurken Massa 5. oldu.

Yaşanan temas nedeniyle Massa ise Hamilton’un röportajı sırasında gelip onun koluna vurarak alaycı bir şekilde onu kutlayarak kızgınlığını gösterdi ve Hamilton Singapur’dan başka röportaj yapmadan ayrıldı.

2008 dünya şampiyonu olan Hamilton 2010 senesinde menajerliğini yapan babası ile yollarını ayırmış bu sene Simon Fuller’in XIX Entertainment şirketi ile menajerlik anlaşması yapmıştı.

Baba Hamilton “Pit alanında Lewis hariç herkesin sürücü menajeri var, Lewis’te ise bir şirketten menajerler var.”

“Formula 1 sürücüleri hayatlarıyla ilgili kişilere ihtiyaç duyarlar çünkü büyük baskı vardır. Formula 1 pilotu olarak anlaşma yaparsınız bu yüzden gelip işinizi yaparsınız. Kimseye saygısızlık yapmak istemem ancak bu işler böyle. Lewis’i gördüm ve kendisi iyi. Şu anda zor zamanlar geçiriyor ancak şüphesiz geri dönecektir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ferrari57er2 avatarı

    Şirket ona git elaleme çarp mı diyor?

  2. en baştan sevemedik şu menajerlik şirketini…

  3. babasından ne zaman ayrıldı başı dertten kurtulmadı…netekim babası da menecerlik ayağına aslında bu konuya temas ediyor…aslına hamilton yaptığı hatanın farkında fakat biraz gurur birazda sanırım anası pek ortalarda değil…böyle durum bizde olsa baba oğulun arasını hemen biricik analarımız düzeltir.
    massa vurmakla uyarmak arası gibi bir hareket çekti. hamilton cevap vermedi. yoksa bir rezalet çıkabilirdi.

  4. bu adam bu menajerlik şirketiyle anlaştıktan sonra bu hale geldi gerçekten. sezon başlarında birdenbire çok konuşmaya başladı sonra da pistte saçmalamaya başladı. acil olarak babasının menajerliğine geri dönmesi lazım. ben whitmarsh veya ron'un yerinde olsam zorla değiştirtirim hamilton'a menajerini

  5. alonso-button avatarı
    alonso-button

    ben demiştim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir