2012 Bahreyn GP Olmazsa Yerine Türkiye GP?

yazar:

kategori:

Bahreyn’de bu sene yapılacak olan yarış, ülkede yaşanan kargaşa ortamı nedeniyle yapılamamıştı. Bahreyn 2012 takviminde yer alsa da henüz yarışın yapılıp yapılmayacağı konusunda kesinlik yok.

İsviçreli gazeteci Roger Benoit Blick gazetesindeki köşesinde, Bahreyn’in bir kez daha iptal edilmesi halinde Türkiye yarışının yerine geçmeye hazır olduğunu belirtti.

2005’ten beri Formula 1’de yer alan Türkiye GP, tarafların anlaşamaması üzerine 2012 takviminde yer alamamıştı.

Bernie Ecclestone ise Bahreyn yarışının 2012’de gerçekleşebileceği konusunda güvence aldığını söyledi.


Yorumlar

  1. ya tamam bahreyn olcak ama yine 21 yarış oluyo amerika geliyo

  2. Bahreyn iptal edilecek ise yerine Türkiye'den başka iyi bir alternatifleri yok zaten.

  3. Bence yaşlı kurt yaş yere yatmaz ya hadi hayırlısı diyelim

  4. Tamamdır, oldu bu iş:)))

  5. Kesinlikle gelmiştir olaya güzel bir açıdan yaklanmışsın sana katılmamak elde değil 🙂

  6. O zaman doğru Bahrain e ayaklanma çıkarmaya. Toplanın gidiyoruz beyler bayanlar…

  7. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    var ya bernie çok akıllı :@ eğer biz bahreynin yerine girersek takvime şu komplo teorisi aklıma geldi ( ama mantıklı ) 😀 bahreynin durumu zaten net degil, biz türkiyeden ne kadar fazla para alırsak o kadar kardır, çünkü anlaşamasak bile bahreynin yerine türkiyeyi sokarız takvime ve de kaybetmemiş oluruz istanbulu… yani yedekte tuttu bizi resmen anlaşsaydı fazladan para gelcekti bernieye, eminim aklına gelmiştir onun :@

  8. hocam pist şehre uzak yakın olayı tartışılır ancak çevresi bomboş… ilk zamanlar bulundugu belediye gözümle gördüm cok calıstı ancak zamanla istanbulparkın bulundugu alan tuzla belediyesine baglandı.. tuzla belediyesinin bir çalışmasına şahit olmadım ancak eski belediye başkanı (siyasen farklı tarafta olsakta takdir ettim) bizzat kendisi koşturuyordu..

    eski hali olan akfırat belediyesi inanılmaz gayret ederken sanırım yeni belediye bu istanbulpark bize angarya şekkinde konuya yaklaşıyor..

    uzaklık mesele değil ben hersene ankaradan geldim gitti 3 gun bir otel bulup arkadaşlarımla istanbulparka tasındım…

    olay başka..

  9. Bu sene Bahreyn bize para veremedi öyleyse şu cepkenimize bir kaç kuruş siz sokun dediklerinde bizde sevinerek evet mi diyeceğiz..bunlar sitediğimizi vermediniz öyleyse başkalarından arayp buluruz demedilermi?? bizim adımız kerizmi??

  10. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Eğer öyle bir şey olursa bol reklam yapılmalı ve tribünler doldurulmalı.Hadi hayırlısı diyelim.

  11. Arkadaşlar piste gitmedim ama pistin yeri şehre çok uzak diyorlar bununda etkisi var yani yakında olsa daha iyi olmazmıydı ?

  12. takvimdeki en ucuz biletlerin bizde olmasına rağmen hala daha biletler pahalı diyoruz.demekki batmakta olan yunanistan bile f1 almaya çalışırken biz bu hale getirdiysek tabiki de haketmiyoruz. hindistan veya kore aptalmı yada bulgaristan aptal mı da alttan ısıtmalı bir pist yapıp okadar masraf edip f1 e girmeye çalısıyor.

  13. bir sene daha yarışlara ev sahipligi yapmak güzel bişey olacak, ama bi anlamı yok , eger bu sistem zarar ediyorsa mutlaka bozulur ve tekrar gelmesi icin hep bi talih kuşu beklemek saçmalık olur…..futbolda milli takımımızın her zamanki hali aklıma geldi (her nekadar futbolu sevmesemde ); biz elimizden geleni yapmayız ve sonra dua ederiz falanca takım 3-0 yenilirse filancada 5 farklı yenerse, öteki berabere kalırsa guruptan çıkarız kısmetse 🙂 işte futboldaki durumumuz bu, ve haberdekiyle baya bi benzerlik görünüyor, biz bu f1 i hakettikmi yada elimizde tutabilmek icin bişeyler yaptıkmı, önemli olan o…….

  14. aşağıdaki linkte hürriyet gazetesinden Fikret ERCAN Formula 1 Türkiyenin geleceği ile ilgili bir yazı yazmış, ancak ne burada ne takip ettiğim başka bir sitede bu habere rastlamadım. yazıdaki bilgilere göre türkiye gp nin geleceği mümkün görünüyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18826667.asp

  15. hadi bakam hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir