Massa, Hamilton İle Münakaşasına Nokta Koymak İstiyor

yazar:

kategori:

Massa, Singapur yarışının 12. turunda Hamilton’un temasının ardından lastiğinin patlaması nedeniyle pite girdi ve gerilere düştüğü yarışta ancak . olabildi.

Yarışın ardından Hamilton ile konuşmak istediğini ancak Hamilton’un cevap bile vermeden gitmesi üzerine aşırı sinirlendiğini söyleyen Massa, Hamilton’un röportajı sırasında gelerek Hamilton’un koluna vurmuş ve alaycı bir şekilde onu tebrik etmişti.

Lewis Hamilton’un olayı geride bıraktığını söylemesinin ardından Massa da her şeyi geride bırakmaya hazır olduğunu söyledi.

Massa “Dün olan şeylerden dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadım. Singapur benim için kesinlikle şanslı bir yer değil çünkü her zaman başıma bir şeyler geldi. Hamilton’un pist üstünde ve dışında yaptıklarıyla ilgili söylemem gerekenleri söyledim. Dünden beri düşüncelerimde değişen bir şey olmadı ancak konunun kapandığını düşünüyorum.”

“Gelecek yarışı düşünmek ve bu zorlu sezonu iyi bir şekilde bitirmeye çalışmak daha iyi. Bunun yanında gelecek seneye de mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmalıyım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. massa nokta koyamaz çünkü mc yıllarında Alonso ile takıntılı idi Alonsoyu az çakıl havuza göndermedi kendisi
    o dönem kankası idi hamilton şimdi ise düşmanı oldu.

    gerçi hamilton için farketmiyor tarlada sürer gibi araç kullandığı sürece biçer döver gibi biçip biçip paket yapmaya ve balya yapmaya devam edecektir.

    yok şöyle yok böyle mazeret kabul edilemez

    pistlere gridin en hızlı aracı ile başladı.

    şu an pistin 2.hızlı aracına sahip en iyi derece 5.lik bu mudur

    gündem diyor bazı arkadaşlar evet güzel reklam..)

  2. Yavuz Balcı avatarı

    lafları birbir yiyince beni istemezsin tabi :)) provakatör bozuntusu seni :))

    2007 de ron ortaladı lewis bastı şutu alonso gol oldu hala yediremiyorsunuz. hadi iyi geceler sana. bu arada sen kısa donla gezerken ben f1 izliyordum. yaşı 20 yi geçmeyen demek. komik velet seni :)))

  3. Hamilton benim beğendiğim bir pilot ama bu sene rezalet bir performans ortaya koyuyor. Aklını başına toplaması gerek. Hakemlerle ve diğer pilotlarla uğraşacağına aracı kullanmaya bakmalı.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Birkaç yarış sonra yine aynı şeylerin olmayacağının garantisi var mı?.Ha bu sefer massa olmaz da başka birini biçer.Neticede can çıkar huy çıkmaz.
    Bunun adı agresiflik değildir.Bunun adı şanssızlık da değildir.Bunun adı saygısızlıktır.
    Bunlar Pistte kendinden başka bir pilot olmadığını düşünmesinin neticesidir.
    Pisti ron dennisin özel mülkü olarak görmesinin bir neticesidir.
    Diğer pilotların ne durumda olduğunu içinde bulundukları sıkıntılarını anlayacak kapasite yok.Bakın maldonado monakoda kariyerinin ilk puanını almaya gidiyordu ama biçildi.Massa zaten kötü yarışlar geçiriyor iyi sonuçlar almaya ihtiyacı var ama biçildi.Kobayaşi kasap olarak anılmak istemiyorken yine karşısına hamilton çıktı.
    Hamilton herkesi de kendisi gibi takımın göz bebeği zannediyor.Arabayı parçalasa da direksiyonu fırlatsa da yine esas oğlan konumunda.Çünkü Martin her vukuat sonrası medyaya hamiltonu ağzının kenarından da olsa övüyor.Ama ne maldonadonun ne kobanın ne massanın patronu çıkıp pilotu hakkında bişey demiyor.

    Hamilton bundan 3 yıl önce kanadada kırmızı ışıkta duran adamın yarışını mahvediyor..Bundan 4 yıl önce de fuji de sc arkasında vettel ve webberin yarışını mahvediyor.Hatta vettel yok yere ceza alıp gözyaşlarını tutamıyordu.Aradan koskoca 3-4 yıl geçmesine rağmen hamilton diğer pilotların yarışlarını halen mahvediyor.Hadi o yıllar için çaylaktı diyelim.Ama bugün dünya şampiyonu ünvanıyla bile bu hareketlere devam ediyor.F1 dünyasının hamiltona bu hareketlerinden dolayı yapmadığı hakaret kalmadı.Kimisi adam öldürecek dedi.Kimisi terapiye ihtiyacı var dedi.Kimisi yine aptalca kaza yaptı dedi.Ve daha neler neler.

    Diğer pilotlara saygı duymayı öğrendiğinde herşeyin düzeleceğini inanıyorum.Hem pistte hem de dışarıda saygı..Kaza yapan pilotlarla alay etmek , yaşayan efsaneye hakeret etmek , emekli pilotlara hakaret etmek.Bunların savunulacak neresi var ki.

    üzüldüğüm tek nokta Martin Whitmarsh gibi akıllı, beyefendi, ağırbaşlı , mükemmel bir patronun bu tip bir pilotla uğraşıyor olmasıdır.Martin çok daha iyi pilotlara layık bir patrondur.Hamilton Martin'i haketmiyor.

    Not: Yaşı 20 nin altındaki arkadaşlar (Pusat- yavuz balcı gibi) Bu yorumuma istinaden cevap vermesinler.Diğer ne yazdığını bilen ve okuduğunu anlayabilen arkadaşlarla bu konuda düzeyli olarak tartışabilirim.

  5. " alaycı bir şekilde onu tebrik etmişti." seviyesi bu kadar.
    ey Massa bilerek çarpmak senin işin asıl odaklanman yeri bile unutmuşsun. Anlaşıldı ki senin 2008 maceran tamamen Raikkonen'in hatası.

  6. bize laf bırakmamışın

  7. tüm sözlerine katılıyorummm olayı güzelçe anlatmışşsınnn

  8. Bence biraz renk katıyor >:) pardon katıyoooooo >:)

  9. yaaa arkadaşım senin benle derdin ne asıl sülük gbi yapıuşan sensinnnnnn o duvarlarda hep senin ettiğin küfürlerden kapandııı

  10. ya fernando faster tahn ali gerçek adı ile murat kulbilge benm bu siteden atılmamam sen kara veremezsinn 2. si bn 18 yaşındayım san 100 defa söledikkkkk 3…. sü asıl sen her yere sülük gbi yapışıon facedeki türkiyef1 in duvarın da mclarenci erkan ibrahimk artala ettin küfürler yüzünden duvar kapandııı

  11. Ya serkan yıldırım az büyü ya facebook ta f1 ile ilgili sayfalarda yaptığın çocukluklar yüzünden duvarlar kapandı senin yüzünden.Anladık kendini 18 yaşında zannediyorsun ama sen 12 yaşında bir çocuksun.Bari buradan defol git sülük gibi her yere yapıştın kirlettin.Adminler bu çocuğu atın buradan.Onun yeri burası değil!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir