Webber: "Gelecek Üç Yarışta Kazanma Şansım Var"

yazar:

kategori:

Singapur’da 3. olarak podyuma çıkan Avustralyalı pilot, bu sezon şimdiye kadar henüz yarış kazanamadı ama Japonya, Kore veya Hindistan’da iyi bir fırsatı olduğunu düşünüyor.

Webber: “Suzuka’dan keyif alıyorum. Harika bir pist. Kore, (geçen sene) yağmur yağana kadar benim için oldukça iyiydi. Önümüzde iyi yerler var. Bütün pilotlar Suzuka’yı seviyor; bu yüzden dört gözle bekliyor. Harika bir pist, Hindistan gibi. (Hindistan’daki) Piste simülatörde yakından bakmıştım”

“Önümüzde zorlayıcı bazı yerler var ve umarım bazılarında mevcut düzenimde devam edebilirim. Ama Pazar günleri biraz daha öteye geçip, her şeyi bir araya getirip mümkünse daha iyi bir sonuç alabilirim. Bunu yapabilecek konumdayız. Bunu yapmamız gerek.”

Singapur’da da kalkış sorunu yaşayan Red Bull pilotu Webber: “Ne yazık ki bu sezon kendimi gerilerken çok gördüm. Şu anda, geçen seneki kalkışlarımı yapamıyorum. Bunun üzerine çalışmam gerek. Buna bakacağız ve kesinlikle geliştireceğiz. Hayal kırıklığı yaratıyor; dolayısıyla sıkı çalışmayı sürdürmem gerek. Geriden gelip pist üzerinde yerini geri kazanmaya çalışmak daha riskli, özellikle de DRS işe yaramadığında”


Yorumlar

  1. %100 katılıyorum aynı şekilde
    Hep dedim Vettel şampiyon olduktan sonra Webber kazanmaya başlayacak.
    Suzuka yarışından sonra görün Webber'i

  2. eski patron çokkk keskin konuşmuşşş massacılarıı karşısına almışş bu haber massa fanlarının çokk üzçekkkkkkkkkkkk

  3. bir galibiyet bile almadannn sezonun ikinçi bitirirse formula 1 tarihine geççek markkkk

  4. 1 galibiyet bile almadan seneyi iknçi bitirirse f 1 tarihine geççekkkkkk

  5. bençe weber bu saaten sonra bir gp bile kazanamzzzz vetel suzukayı alır geri kaln 4 yarışıda mc laren alır tahminim

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Horner:Webberin de kazanma sırası gelecek.(Tabi biz işimizi bitirdikten sonra yani vetteli şampiyon yaptıktan sonra)
    Bu saatten sonra webber yarış kazanırsa birçok kişinin aklına benim parentez içinde yazdığım olgu gelmez mi?
    Adamın birine 70 yaşında milli piyangodan ikramiye çıkmış.Adam da o parayla şehrin ortasına tuvalet yaptırmış.Bu saatten sonra gelen paranın üzerine ancak …çılır demiş.

    Vettel'i işin içinden çekip çıkardığımızda webberin kazanma şansının olduğu sadece 2 yarış görürüz.Türkiye ve Spa da vettel olmasaydı webber yarış kazanacak kadar iyi ve yakındı.Ama diğer yerlede vettel yarışa çıkmasa bile diğer rb7 nin yarışı kazanma durumu yoktu.Başka açıdan anlatayım daha iyi netleşsin.Vettel lider giderken her defasında motoru patlasa bile webber sadece iki yarış kazanabilirdi.Bunu şu yüzden anlattım.Bazıları vettelin artık zorlamayacağını ve dolayısıyla meydanın webbere kaldığını zannedebilirler.Ama bu performansla webberin kazanma şansı çok az.Diyelim ki vettel artık zorlamıyor.Pistte geziniyor.Bu her yarışı webberin alacağı manasına gelmez.Vettelin sahneden çekilmesi mclaren pilotlarının işine yarar webberin değil.Haaa horner webberin aracındaki kilidi çözerse kalan yarışlarda webber kazanır.

  7. En azından Vettel' e takımlar şampiyonasında yardım etmiş olursun

  8. En azından Vettel'e takımlar şampiyonasında yardım etmiş olursun.

  9. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    sen önce bi start almayı ögren sonra yarışı kazanma hayalleri kur..

  10. Hadi Webber. Seneyi galibiyetsiz kapatmanı istemiyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir