Barrichello, Pilot Değişiminin Devamlılığı Etkileyeceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Takıma sponsor ve para getirebilecek isimlerle ilgilendiği söylenen Williams’ın, Kimi Raikkonen ve Adrian Sutil ile görüştüğü öne sürülüyor.

Barrichello ise gelecek sene Williams ile devam edeceğini sürekli olarak dile getiriyor ama takım, Raikkonen ve Sutil konusunda net bir ifade kullanmıyor.

Gelecek sene için görüşmeler konusunda Barrichello: “Hareket halinde. Ama şu anda dedikodu zamanı. Twitter’de insanlar sürekli bundan bahsediyor. Diğer bilgilere ve diğer pilotlara itimat edemem; sadece kendi bilgime güvenirim. Ne zaman ailemle görüşsem, basında okudukları çılgın şeyleri soruyorlar, ne yazık ki. Şu anda bir şey söylemek, daha fazla karmaşıklığa neden olacaktır.” Henüz o noktaya gelmedim”

Zor geçen sezonda Brezilyalı pilot, şimdiye kadar 4 puan topladı. Barrichello, Sam Michael’in ayrılığının ardından teknik olarak yeni bir döneme girerken takımın kendisine daha çok ihtiyacı olduğuna inanıyor.

Barrichello: “Her zamankinden daha hazırım. Ne yazık ki Williams, henüz bana iyi bir araç vermedi. Ama ileri yönde gitmemiz, birbirimize bağlı kalıp gelecek sene daha iyi bir araçla yarışmamız gerektiği anlamına geliyor. Pilotlarda yapılacak asgari değişim, devamlılık açısından daha iyidir. Ferrari’nin bu konuda iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum.”

“Sakinim. Muhteşem bir 19 yıl geçirdim ve 20’cisini istiyorum. Her şey yolunda giderse, 20. yılıma çıkacağım”


Yorumlar

  1. Mehmet Kocaman avatarı
    Mehmet Kocaman

    Bu adamdan bır cacık olmaz arkadasım.koskoca bir 19 yıl kariyerinde elle tutulur bişi yokki..schumacher değil kim olursa olsun takım arkadasın eğer rekabet edemiyorsan çekil ki yer işgal etme.yani konu mankeni olma diyorum.

  2. dewrimdusum avatarı

    schumacher varken elbette ikinci pilot konumunda olursun tıpkı bugun massanın oldugu gibi o günkü sartlar demek ki bunu gerektirmiş arkadasım ve bu adam schumacher gibi yeter bu kadar diyip tekrar geri gelmedi dikkatini cekerim artık birseyler yapmak istiyor hondada olmadı belki burada ama belkide gec kaldı bu bilinmez bekleyip görücez artık …

  3. Mehmet Kocaman avatarı
    Mehmet Kocaman

    Bu adam bir şekilde F1 de olayımda nasıl olursa olsun mantığı içinde.Ferrari de yarıştığı yıllarda ikinci pilot(kaybeden pilot) olmayı kabullenip içine sindirmiş biri.Bir pilot nasıl olurda yarışa başlamadan kaybetmiş olmayı kabullenebilir anlamış değilim.Nerede kaldı senin yarışçı ruhun.

  4. aynen öle adam dileniyor resmen yaa,allah aşkına git artık yetenekli pilotlar gelsin sen ne vereceksin artık f1 e birde neden bukadar çabalıyorsun onuda anlamadım ki? emekli ol al karını kızını oğlunu ne bilim yaa git hawai e tatil yapp

  5. Hiç alakası olmayan biri bile bu haberi okusa, Barrichello'nun koltuğunu kaybetmekten çok korktuğunu anlar sanırım.

    Williams bir ihtimal bir sene daha tahammül edebilir Barrichello'ya. 20. senesini de yaşatıp emekli edebilir. Ki ben de böyle olmasını isterim.

    Bir ihtimal Raikkonen gelirse Williams ile paslarını çözüp bir sene sonra Mclaren'e veya Red Bull'a geçebilir. Button Ferrari'ye, Raikkonen Mclaren'e, di Resta Mercedes'e diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir