Takımlar 2012 Takviminden Memnun Değil

yazar:

kategori:

Son bilgilere göre FOTA, Bernie Ecclestone ve FIA Başkanı Jean Todt’a bir mektup yazarak, takvimin Concorde Anlaşmas’na uygun olmadan hazırlandığını belirtti.

Gelecek sene için planlan 20 yarışın 11’i, Kanada hariç uzak yarış olarak nitelendiriliyor ve sezonun başı ve sonunu oluşturuyor. Sezon Malbourne’de başlayacak ve Bahreyn’e kadar 1 ay içinde 4 yarış yapılacak. Sezon sonunda ise 23 Eylül’de Singapur GP’den itibaren 25 Kasım’daki Brezilya’ya kadar 7 yarış yapılacak; Asya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika dolaşılacak.

FOTA Başkan Yardımcısı Eric Boullier: “Takvimin onaylanması için bir süreç bulunuyor; özellikle de daha fazla uzak yarış olması ile. Bununla ilgileneceğiz. Çünkü maliyet meselesi ortaya çıkıyor. Şu anda farklı teklifler var ama bir tarihi değiştirmek o kadar kolay değil”

Ecclestone ise bu endişelere sert tepki vermişti.

Ecclestone: “İstemiyorlarsa gitmek zorunda değiller”

Şu anda doğru prosedürlerin izlenmediğini düşünen takımlar için ise Bay E: “Polise gitsinler. Yarışlarımız olduğu için şanslılar. Aksi halde işsiz kalırlardı”


Yorumlar

  1. Hakikaten aciz kapitalistlerden bu takımlar, ismi yöneticiler bu sözlere bir cevap bile veremiyor oluşları o kadar küçültüyor ki onları.
    Herif alenen dangalaklık yapıyor çıkıpta hoop senin kızların yarışmıyor orda diyen yok. Dünya böylelerinin esiri işte. Yazık böyle olağan üstü makineleri inşa edebilen insanların eziyetine.

  2. ayrıca Ecclestone:Takvimi takımlar değil, ben yapıyorum.Bana yeni önerilerle gelemezler.Biri karar verecekse bu benim.Biri mutsuzsa polise gitsin" demiş

  3. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Bak işte Türkiye yok ya kimse mutlu değil!

  4. Kendi çıkarının dışında hiçbir şey Ecclestone'un umrunda değil.

  5. belki şu son söz biraz haksız ama sizin solediğiniz gibi takımlar yarışıyor bay e yiyyor yok ole bişey. adam f1 i pazarlıyor. gelen para zaten takımlara gidiyor.reklamlara ve çalışanlara gidiyor.bundan daha pahalı bir spor söyleyemessiniz bana. adam işini iyi yapıyor bence.. turkey gp onun yuzunden gitti demişsiniz peki bizim veremediğimiz parayı vermek için kaç ülke sırada haberiniz varmı hemde ekonomi olarak bizden daha küçükler.yada bizim 3 günde dolduramadığımız pisti adamlar bi günde tıka basa dolduruo üstelik en ucuz biletler bizdeyken… şimdi soruyorum o ülkeler mi aptal yoxa biz mi çok akıllıyız????

  6. ben diğer bir haberde bu adam için güzel şeyler (!) söylemiştim ama sağolsun site sakinleri silmişler .canları sağolsun.

  7. Yakup ERCAN avatarı

    BAY E ne ukala adam yaw. aç gözlü sinir adama kıl oluyorum yolda görsem gözünün üstünde kaş var diye dalarım herife. Türkiye gp de onun yüzünden gitti zaten ayarsız adam.

  8. şu takımlar ayrılıp yeni seri kursa zil takıp oynarım yemin ederim

    hem formula 1'in ismi de efsane olarak kalır daha fazla rezil olmadan

    adamlar yarışıyor parayı bu yiyor üstüne çıkıp pişkin pişkin konuşuyor

    yeni bir seri olmalı ve hisseleri, geliri takımlar arasında belli bir anlaşmaya bağlı olarak dağıtılmalı

    whitmarsh takımlar birliğini ne kadar harika yönetiyor görüyoruz.

    boullier haariç kalan patronlar hep ılımlı insanlar, eskisi gibi agresif insanlar yok artık

    domenicali, whitmarsh, ross brawn, horner, vijay mallya, peter sauber gibi insanların beraber kurup yetiştirdiği bir serinin ne kadar harika olacağını düşünemiyorum bile

  9. yarışlarımız olduğu için şanslılarmış sanki pistlere para veriyorda yarışıyorlarmış gibi.
    takımlarda baya bir sala?k ki bunları söyletebiliyorlar

  10. Uçan HoLLandaLı  avatarı
    Uçan HoLLandaLı

    Ecclestone: "İstemiyorlarsa gitmek zorunda değiller"

    Yav arkadaş bu adam başa bela yahu işsiz kalırlardı diyo bide sanki sen işsiz kalmayacan bunak

  11. Türkiye yok ama çok yarış olmasından dolayı biz seyirciler için çok iyi olacak.

  12. Bende memnun değilim.Ama benim memnun olmamam içinde İstanbul parkın olmaması.

  13. Bende memnun değilim.Ama benim memnun olmamam içinde İstanbul parkın olmaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir