Mercedes Son Yarışlarda Güçlü Olmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

Takım Patronu Ross Brawn, Kore ve Japonya gibi yüksek hızlı pistlerde araçlarının gerçek performansını yansıtabileceğini düşünüyor.

Brawn “Son güncellemeleri büyük güncelleme olarak tanıtmadık ancak güncellemeydi. İyi çalıştı.”

“Pozisyonumuz değişmemiş gibi görünüyor olabilir ancak Macaristan’ı düşünürseniz işe yaradı çünkü son yüksek downforce pisti olan orada zorlanmıştık.”

“Şu ana kadar rakamlar geliştiğimizi gösteriyor ve özellikle sıradaki bir kaç yarışta faydasını görebiliriz.” 

“Güncellemelerden memnunuz ancak Singapur yorum yapmak için çok zor bir pistti. Önümüzdeki bir kaç pistte daha iyi olmamız gerek.” dedi.

Brawn, son güncellemelerin radikal olmadığını ancak bir çok parçada ince ayar amaçlı güncellemelerin yapıldığını söyledi.

 


Yorumlar

  1. Ali ağaoğlu resmi altında schumacher'in resmi ve üsttede başlık olarak Mercedes güçlü olmayı bekliyor.

    Epik 😀

  2. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Msc Singapur da gayet iyi gidiyordu kaza yapmasaydı 5 yada 6 olucaktı muhtemelen çünkü rosberg lastikleriyle problem yaşadı. Sanki Mgp biraz daha toparlanmış gibi göründü en azından en hızlı 4. takım artık Renault force india gibi takımlardan bariz hızlı sezon başında böyle değildi. Ferrari ye de yaklaşmış görünüyoruz en azından Massa ya 🙂

  3. Bu istikrarlı gelişmeleri umarız gelecek sene başından başlayarak gösterirler de şampiyona şampiyonluk yarışında schumiyi de görürüz.

  4. Hakkını yememek lazım MGP son yarışlarda oldukça gelişim gösterdi

  5. Sezon başında araç fiyaskoydu ama sezon içinde gösterdikleri gelişmeyi takdir ediyorum.

  6. Ne kadar güçlü ?? bide onu sorsalar kendilerine , en iyi 3. araç olan ferrari'yi geçebilecek kadar güçlümü ? yoksa renaulta birazdaha fark atacak kadar güçlümü ?

    tüm sezon boyunca aklınız nerdeydi de sezon sonunda güçlü olmayı hedeflediniz ? Takımlar gelişimi durdururken , 2012ye odaklanırken sizin amaç son yarışlarda güçlü olmak, hersene dahada kötüye gidiyosunuz , seneye sizi renault geçsinde aklınız başınıza gelsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir