Dennis İspanyol Taraftarların İlgisini Övdü

yazar:

kategori:

Mclaren takım patronu Ron Dennis İspanyol Formula 1 severlerin tutumunu övdü ve geçen sene Fernando Alonso’nun yaşadıkları ve daha önce Lewis Hamilton’un Barcelona’da yaşadığı ırkçı saldırıların eseri olmadığını söyledi.

Kış testlerinde Hamilton aynı pistte İspanyol taraftarların sözlü saldırısına maruz kalmış ve aynı şeylerin tekrarı yaşanabileceği endişesi doğmuştu.

Ancak Dennis ne takımın ne de Hamilton’un böyle bir olay ile karşılaştığını ve açıkçası buna şaşırdığını kabul etti.

Dennis "Çok sıcak karşılandık. Bildiğimiz gibi pist Barcelona’dan sadece 20 mil uzaklıkta ve cumadan pazara kadar her sabah ve akşam otele gidip geldim ve sıcak İspanyol yarış severlerin tutumu karşısında şaşırdım. Taraftarlar piste gidip gelirken ve yoğun trafiğin olduğu yerlerde beni ve bazı iş arkadaşlarımı tanıdılar."

"Aynı şekilde Renault tshirtleri giyen bir çok Fernando Alonso taraftarı da çok sıcaktı, bu da İSpanyol motor sporları taraftarlarının tüm dünyadaki taraftarlar kadar sporlarına tutkuyla bağlı olduklarını gösteriyordu." dedi.

Daha önceki yaşanan ırkçı saldırılar hakkında konuşan Dennis "Sizin bahsettiğiniz olay ayrı bir olaydı."

"Ben İSpanyol taraftarların büyük çoğunluğunun gerçek taraftarlar olduğuna % 100 eminim, diğer bir deyişle motor sporlarını gerçekten seven, tutkulu, bilgili ve sportif."

"Fernando Alonso’nun son başarılarının onları mutlu etmesi bekleniyordu ve bu oldu. Bunun yanında bizim test pilotumuz Pedro De la Rosa da İspanya’da çok popüler." dedi.


Yorumlar

  1. vay padokadamı senin de bi tutkun var belliki,doğruyu söyleyenlere karşı!!!

  2. tutukunuymuş sen hiçbirşeyin tutkunu değilsin sen anca alonsonun tutkunusun

  3. ali veli arkadaşım sakin ol Ron McLarenin kalbidir her ne olursa olsun Ron'un arkasındadır çoğu McLarenci ve bende buna dahilim ne olursa olsun Forever Macca..

  4. Bu adamı sen nası harcadın,şimdi çok arıyorsun dimi olsa da setup ları yapsak.sorada çaktırmadan levise aktarsan.Doğrudur fernando geçen yıl mart ta flavyo ile görüşmüştür,e sen adama bu yıl pedro ylasın dedin sonrada tuttun çaylağı araca oturttun o da yetmez şampiyon pilota iki numara muamelesi,ötekine bi ayrıcalık sorada itiraf ediyorsun yok biz kimiyle değilde fernandoyla yarışıyoruz diye.senin de sonun böyle olursa anlarsın mercedes kıçına tekmeye attığında ah fernando ah dersin.neyse ya ne halin varsa gör!Benim için sadece tutkunu olduğum o aracın başarılı olması gerisi hikaye!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir