Trulli Şimdiye Kadarki Sürüşünden Mutlu

yazar:

kategori:

Jarno Trulli İspanya’da bu sezon üstüste üçüncü kez puan kazanmasının ardından şimdiye kadar olan sürüşünden mutlu olduğunu söyledi.

İtalyan pilot bu sezonki en iyi sıralama turu pilotuydu ve çıktığı dört yarışın üçünden puanla ayrılmayı başardı. Şu anda bile 2007 sezonunda topladığı puanlardan daha fazlasını elde etmiş durumda.

" Şimdiye kadar olan dört yarışta oldukça iyi sürdüğümü düşünüyorum bu yüzden performansımdan memnunum. Son üç yarışta puan kazanabilecek bir yerde bitirdik ve daha şimdiden 2007 sezonunda kazandığım puanlardan daha fazlasına sahibim ve bu da bütün takımın gelişim için ne kadar çalıştığını gösteriyor."

" Bizim pozisyonumuzda olduğunuzda ne kadar zor olduğunu anlayabilirsin çünkü mücadele çok yakın ve en iyi sonucu elde etmek için bütün deneyimlerinize ve çabanıza ihtiyacınız var."

" Bununla birlikte şansız olduğumuz zamanlarda oldu çünkü akü sorunu nedeniyle Avustralya’da puanlar kaybettik ve şu anda Barcelona’da bu sonuca ulaştık." şeklinde sözlerine devam eden Toyota pilotu eğer takım hata sonucu fazladan bir pit stop yapmamış olsaydı yarışı daha iyi bir pozisyonda bitirebilirdi. Trulli yarışı sekizinci sırada tamamlamıştı.

Trulli, Barcelona’da puan kazanmalarının hala cesaret verici olduğunu söyledi bununla birlikte İtalyan pilot mücadelenin içinde yeralmak istiyorlarsa Toyota’nın herşeyinin vermeye devam etmek zorunda olduğunu söyledi.

" Evet, açıkcası bizim için güzel görünüyor fakat orta bölümdeki mücadele birbirine çok yakın ve bazı takımların İspanya’da ilerleme gösterdiğine şahit olduk."

" Sürece devam ettik ve Türkiye’ye daha fazlasıyla gelmek zorundayız fakat birkaç takım birbirine çok yakın. Bu da gösteriyor ki ilerlemeye ve aracın gelişimine devam etmek önemli, her zaman %100 çaba harcamamız gerekiyor."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    pilot olarak trulli ateşliyor bence.

  2. Toyota gayet iyi gidiyor, ben pek umutlu degildim acikcasi, ama sanki takimi atesleyecek birileri eksik gibi, bu pilot olur, tasarimci olur, teknik patron olur bilemiyorum ama agresif bi tip lazim sanki Toyota`ya. Ne dersiniz?

  3. Ben çok seviorum bu adamı. Bu sene bikaç podyum yapsa da bizde sevinsek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir