Button: "Kumdan Kaleler Yapıp Kendimizi Kandırmayalım"

yazar:

kategori:

Kız arkadaşı Jessica Michibata olan ve kaskında Japon karakterler bulunduran Button, Die Welt Gazetesi’ne, Vettel’in artık şampiyon olduğunu bildiğini söyledi.

Button: “Öyle kumdan kaleler yapıp kendimizi kandırmamıza hiç gerek yok. Uzunca bir süredir zaten Sebastian’ın  şampiyon olduğu açıktı. Bütün sezon çok güçlüydü.”

Vettel, Suzuka’da 10. olsa bile şampiyonluğunu ilan edecek ve bu olmasa bile Button’un yarışı kazanamaması Alman pilotu yine kupaya götürecek.


Yorumlar

  1. bizce değil

  2. süper yazı

  3. iyi güldüm gece gece. 😀

  4. belki de kariyerinde 10'dan fazla galibiyet alamayacağını düşünüpte başlamıştır 🙂

  5. alonso kariyerinin başında kazandıgı her yariş sonrası kaçıncı galibiyeti ise o kadar parmak gösterirdi yeni bişi degil yani 10 galibiyetten sonra mecburen bıraktı 🙂

  6. Kesinlikle ben ikisini de antipatik bulmuyorum hatta bence üst düzey rekabetin olduğu ortamda az bile yaptıkları 🙂 Ama adam sadece parmağı ile 1 işareti yaptığı için antipatik oluyor, zamanında Fernando çok daha abartılı bir şekilde seviniyordu ama O antipatik olmuyordu. Benim anlamadğım nokta da bu. Tam yazmak istediklerimi yazmışsın bana diyecek bir şey kalmamış :))

  7. şunuda ekleyim bu parmak hareketiii red bulll tüm juniur pilotlarına özel bir hareket olabilir bi hartley vardı eski juniur takımında oda çok yaprdı prmk hareketi

  8. yahu ben bu parmak har3eketini vetelden başka hiç bi pilottan görmedimmm

  9. bençe çokk çocukça

  10. ben de çok severim lewis hakkında sölediklerine katılmıorum

  11. 2005-2006'da galibiyet sonrasi aracin uzerinde yaptigi birkac dakika suren sacma sapan hareketlerden daha antipatik degil bence.

  12. O parmak canınızı çok yaktı galiba 🙂 Şaka bi tarafa vettelın kendisine özel bir hareketi bence onu daha özel yapıyor, farklılık iyidır. Bence belçika zaferinden sonra vettel şampiyon olmuştu,

  13. burak evmez avatarı

    alonso şımarıksa vettel 10 kat beteridir yok parmak göstermeler falan

  14. Bu adamın karakterine bayılıyorum ne alonso nede hamilton gibi şımarık bir çocuk değil..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir