Brawn: "Japonya'da Şampiyonluk Uygun Olur"

yazar:

kategori:

Şampiyonayı sene başından beri lider götüren Red Bull sürücüsü Vettel’in şampiyon olmak için tek bir puana ihtiyacı var.

Brawn “Suzuka klasik bir yarış pisti ve yıllar boyunca orada hatırlanan bir çok yarış gerçekleştirildi. Önümüzdeki hafta sonu Japonya’ya dönmek için sabırsızlanıyoruz. Son yıllarda pistte ve padokta yapılan güncellemeler Suzuka’yı harika bir pist yaptı. Ayrıca coşkulu Japon taraftarlardan aldığımız destek her zaman çok etkileyici oldu.”

“Bu sene ülkede yaşanan trajediden sonra orada büyük bir eğlence sunmayı umuyoruz ve şampiyonluğun muhtemelen orada belirlenecek olması uygun görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    Vettel Abu Dabi'nin sonuna kadar Antalya'da tatil yapıp keyif çatsa yine şampiyon olur.NOT:Yarıştan sonra Button'un kız arkadaşının halini görmek isterim.Nede olsa kendi ülkesindeyken erkek arkadaşı şampiyonluğu hediye edecek ya!

  2. ferrari57er2 avatarı

    Japonya'da şampiyonluk başkadır.
    http://youtu.be/YyH2M1eyT00

  3. atı alan üsküdari geçmiş millet neyin derdinde

    uyanın üsküdarda sabah oldu.

  4. Yavuz Balcı avatarı

    hesap kitaba gerek yok. Vettel gitsin yatsın. japonya yarışı sonrası kalksın uykudan. ben yarışı kaçırdığına üzüleceğini sanmıyorum.

  5. vettel bu yarışta kaza yapsa bile yarışı button kazanmalı çok zorr bu yarış biter bu iş

  6. ben de başlığa ithafen espri yapıyorum zaten. Yoksa Japonyada şampiyonluk ilanı hem şu nükleer felaket durumu, hem de Red Bull pisti olarak tanımlanan suzukada olması açısından çok anlamlı ve uygun.

  7. Ross bunu sportif başarı için değil, yaşanacak coşku ve şölenin Japon halkının yaşadığı acıları biraz olsun hafifletmesi açısından değerlendirmiş.
    Yoksa izin vermekle alakası yok daha önce birçok yerde şampiyonluk yaşamış tok bir mühendis.

  8. Ross dayı izin verdi, şampiyonluk Suzuka'da kutlanacak 🙂 Aslında Red Bull'un bu başarısıyla şampiyonluk Monza'da kutlanabilseydi Ferrari'nin yüzünü görmek lazımdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir