Baba Vettel'den Oğluna Destek

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, Japonya’da işi bitirirse Formula 1 tarihinin en genç çifte şampiyonu unvanını da alacak.

Art arda ikinci şampiyonluğuna koşmasına rağmen hâlâ bazıları Vettel’in yeteneğinden şüphe ediyor ve onun başarılarını Adrian Newey’in tasarladığı hızlı araçlara bağlıyor.

Sonntagsblick’e konuşan Norbert Vettel: “Bunu sürekli olarak duyuyorum: ‘Vettel sadece en iyi araca sahip olduğu için kazanıyor’… “

“Ama önce en iyi araca binmeniz gerek ve Seb, bunun için çok sıkı çalıştı”


Yorumlar

  1. vettel92,kerem ve fettel'e katılıyorum.üstelik Seb bir başka tabirle rekorların adamı!Bu zamana kadar büyük işler yapmış ve hâlâ devam ediyor!Ona bu kadar haksızlık yapmayın!fettel'in de dediği gibi tembel öğrenciler gibi bir sürü mazaret uydurmayın!Madem ki sizinkiler (size göre) daha yetenekli 2010'da da 2011'de de gördük kimin daha iş yaptığını:)Üstelik bu sene geçen seneye oranla çok farklı kurallar vardı!Bunu da göz önünde bulundursanız iyi olur!En azından Seb'in hak ederek şampiyon olduğunu anlarsınız?Norbert amcam çok doğru söylemiş!Ama önce iyi araca binmek lazım ve Seb bunun için çok sıkı çalıştı!!!! (çekemeyenlere KAPAK OLSUN!!!)

  2. aynen vettel redbull dan sonra kariyerinde düşüş yaşar

  3. tamamda neweyin yeni bir şeyler bulmayacağını nerden biliyorsun. neye dayanarak daha gelecek senenin araçlarını görmeden bu kadar emin konuşabiliyorsun. ha dediğin gibi de olabilir ama kesin konuşmak için daha çok erken. egsoz yasaklanıyor ama bu yasağın geleceği önceden belliydi ve newey o konuda hazırlığını yapmıştır ve yapmaktadır ha işe yarar yaramaz o ayrı mesele ama konuşmak için daha çok erken. yazı hakkındaki yorumum ise açıkçası ben vettelin babasının vetteli övmesi,ferrarinin alonsoyu övmesi veya hamiltonun di restayı övmesi gibi şeyleri pek de önemli bulmuyorum.

  4. Vettel'i kötü görmüyorum çünkü genelde Şampiyon pilotlar şampiyonluktan sonra yetenekleriyle ön plana çıkardı ama Vettel'e bir çok kişi araç sayesinde hızlı oluyor diyor son zamanlarda böyle bir ifade yoktu sadece Vettel için kullanılması ve bunu kullananlardan bazılarının efsane statüsüne ulaşmış F1 pilotları olduğunu varsayarsak bu vettel adına zor bir durum çünkü birgün Redbull'dan ayrılacak ve orada neler yapacağı merak konusu.

  5. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Ben de ama aşırı geriye gitmez diye tahmin ediyorum burada edindiği deneyimlerden sonra.

  6. doğru söze ne denir

  7. vettel i nie bu kadar kötü gördüğünüzü anlamıyorum

  8. mercedese geçip orada da bi kaç şampiyonluk bekliyorum kendisinden

  9. Vettel'in redbull sonrasını çok merak ediyorum.

  10. Cekemeyenler hersey soyler ama cok guzel kapak yapmis 🙂
    "Ama önce en iyi araca binmeniz gerek ve Seb, bunun için çok sıkı çalıştı"

  11. Vettel babasına çok benziyormuş tip olarak.

  12. ya baba vettel seneye rbr egzoz beslemeli düfüzörün yasaklanma sı ile en hızlı 2 bilemedin b3. araç olçakk o zamn yarış kazansınnnn sana hak verçem

  13. tabi aynı hızlı arabayla nasıl oluyorda takım arkadaşı ferrariler kadar puan topluyor.. yok lastiklermiş tenbel öğrenciler gibi bir sürü mazeret… yetenek işte kurallar değişiyoru lastikler değişiyor değişmeyen tek şey vettel ve onun yeteneği… onu asla şikayetlenirken mazeret üretirken görmedim… go vettel go………..

  14. Vettel şampiyonluğu hak etti. Geçen seneki gibi hatalarla yarışsaydı, şampiyon olamazdı. Çünkü araç geçen seneki kadar üstün değil.

  15. 2010 dan önce redbull en hızlı araç degildi ama kimse rahatsız degildi ve vettel ozamanda vardı şimdide meyvelerini topluyor(haklıda) 😉 ayrıyeten vettelin 2009 performansınıda hatırlatmak isterim

  16. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    babası son noktayı koymuş (güzel)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir