Williams Büyük Bir Atılım Bekliyor

yazar:

kategori:

Sam Michael’in yerine Singapur’da göreve gelen Mark Gillan, aracın sorunlarını anlama konusunda son yarıştan bu yana büyük adım attıklarını söyledi.

Gillan “Singapur’dan beri FW33’ün sürüş konusundaki sorunlarını anlama konusunda önemli aşama kaydettik ve şu anda aracı Japonya’ya kadar geliştirmek adına ayarları optimize etmeye çalışıyoruz.”

“Aracımızı optimum aerodinamik penceresinde çalıştırmalıyız. Performansımızı maksimuma çıkarmak için bu gerekli ve her iki aracımızla puan kazanmayı hedefliyoruz.” dedi.

Williams bu sene sadece 3 yarışta puan kazandı ve 9.luktan daha iyi derece elde edemedi.

Formula 1 tarihinin en başarılı 3. takımı olan Williams, klasmanda ise en yakın rakibi Toro Rosso’nun 24 puan gerisinde 9. sırada yer alıyor.

 


Yorumlar

  1. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    +SONSUZ

  2. Yorumuna ozelliklede pilot secimine aynen katiliyorum. Hulkenberg' e cakma Kimi diyenler de var zaten 🙂 ikisini ayni takimda gormek guzel olurdu.

  3. araç gözüme çok hoş gözüküyor , zaten genelde williams araçları güzel geliyor bana . tam bir f1 aracı diyorum ben . önlerde olmayı hak eden bir görünüşü var ama iş görünüşle olsaydı … umarım önlere doğru dediğiniz gibi büyüük bir adım atarsınız , yalnız şu pilotları değiştirin lütfen ! hulkenberg ve kimi müthiş gider 🙂 kimi olmazsa jean eric vergne olsun , bence çok iyi bir pilot . 2011 den 2012 ye geçişte aşırı farklar yok araçlarda , en azından üst bölümde . bu yüzden bu aracın sorunlarını çözmeleri de önemli olur .

  4. 24 puan geridesinizzz ya seneye odaklanın kimi gelçekkkkk

  5. Williams Çoktan 2012 aracı üzerine çalışmaya başladı umarım böyle bir berbat sezon bir daha geçirmezler Renault Motorundan beklentileri çok yüksek Renault un da Williams dan beklentisi çok yüksek. umarım en geç iki yıl içerinde en azından Williams Bmw yıllarına dönerler. Şuan Motor kers ve şanzımanda da sorunlar yaşıyorlar Bu üç kombinasyon orantılı bir şekilde sene başından beri düzgün çalışmadı. Williams Kersi ve Renault Motorunun çalışma uyumluluğunu sabırsızlıkla bekliyorum.

    Williams eski yıllarına dönmek için gayet gayretli görünüyor Kimi Raikonen söylentileride bunun bir kanıtı olduğunu düşünüyorum. Efsaneyi tekrar zirvede görmek harika olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir