Hamilton: "Di Resta, Vettel'den Daha Doyurucu Geçmişe Sahip"

yazar:

kategori:

The Independent’e konuşan Anthony Hamilton: “Paul ile fazlasıyla gurur duyuyorum. Çok mantıklı birisi. Evet sessiz ama en önemlisi bunu (konuşmayı) pistte yapmanızdır. F1’de işinizi elinizde tutmak için en önemlisi budur.”

“Büyük bütçeleri olan diğer pilotlar her zaman tehdit oluşturuyor. Bu yüzden Paul gibi kendi yetenekleri ile bir takımda yer alan bir pilot, yanlış şeyler söyler veya performans gösteremezse koltuğunu kaybedebilir. Onun için kilit unsur az konuşmak ama büyük işler başarmak”

“Uzun bir kariyer oluşturduğunuzda kendinizi biraz daha açabilirsiniz. Şu anda Paul, kendi içine kapandığı, kafasını önüne eğip pist üzerinde işini yaptığı bir konumda.”

“Paul yarıştığı her seride şampiyon olmuş birisi: Karting, Formula 3 ve DTM. Paul’ün alt kategori özgeçmişi, bazı yönlerden Sebastian’ınkinden (Vettel) daha doyurucu. F1’de de aynısını yapmasını (şampiyon olmasını) bekliyorum. Ona bakarken geleceğin şampiyonunu gördüğümüze inanıyorum”


Yorumlar

  1. kesinlikle bu adam inanılmaz hızlı öyleki lewisten sonra pistteki en hızlı 2. adammmm büyük takımların yerinde olsam direk kaparımmmmmm adam sıralama uzmanı sutili açık ara yendiiiiii

  2. di resta da kendini göstersin bakalım bi podyuma çıksın o zaman diyelim bu iyi.. şimdi vettelle kıyaslamış. vettel 2008de monzayı kazanmış. 2007 de çinde 4. olmuş vbvbvb….aynısını di resta da yapsın bi zahmet… en iyi derecesi 6. lık o da massa hötü msc yarış dışı olduğunuda yaptı. geçtiği tek isim rosberg büyük takımlardan…

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Anthony, Vettele kadar uzandığına göre hedeflerini büyük tutuyor.Maldonado veya perez gibi pilotlarla kıyaslasaydı kimse kale almayacaktı.Öte yandan kendi oğlunun alt serilerdeki şampiyonluklarını da üstü kapalı dile getiriyor.
    DiResta da gelecek olabilir ama yarış içinde hamiltona yardım etmediği sürece.Hamilton singapurda Di Restayı ikinci geçişinde (sarı lastiklerle) sanki tur bindiriyordu.

  4. Ve Bıde Vettel – Schumacher Kadar İyi Bi Pilot OlmazLar….

  5. Dıresta Formula 1 de Sampiyon Olmaz Bu Kadar Guclu Pilotlar Varken Ve Bıde Dıresta Force Indıa Takıma Cok Masraf Cıkartıor Kafada Var Dırestanın..Hem Kendı Aracına Hasar Verıor Hemde Baska BI Pılotun aracına… Bu Yakında Adam Oldurmeyede Baslar…

  6. ben köstekmi oldum gözüken durumu söyledim amma fanatiksiniz gerçekleri çekemiyorsunuz..

  7. Valla onu oğluna söyleyeceksin. Pistte dağılığ dağılıp geliyor. Haftada da günde on kere mikrofona "şöyle oldu.. böyle olacak" diye…

  8. biz schumacherci olarak vettele destek çıkarken adam schumachere atıfta bulunuyor ki schumininde senin yorumuna ihtiyacı vardı

  9. Anthony Hamilton'un kurduğu cümlelere katılmamak mümkün değil kokpite sığamadığı için gp2 de yarışamamıştı Dtm'de şampiyon oldu F1'e geçte olsa intikal etti mutluyum onun için gerçekten çok çok kaliteli bir kumaşı var Sutilde iyi pilotdur aslında ama di resta gibi çaylak sezonunu geçiren adamın karşısında tecrübeli olmasına rağmen yarış performansında pasif kalıyo buda demektir ki di resta da gerçekten iş var bu bana yıl 2001 deki nick heildfeld kimi raikkonen takım arkadaşlığını anımsatıyor. gelişimini tamamlayıp büyük takımlara geldiği zaman şampiyonluk adına her türlü mücadeleye girebilecek bir pilot bekleyip görelim saygılar.

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    bu adamda gelecek var

  11. Evet.Hakikaten başlık aldatıcı bende LEWİS zannettim. Neyse DİRESTA kaliteli bir pilot.Yalnız araçlar eşit olduğunda anlarız hangisinin daha iyi olduğunu.

  12. Vettel için en üzücü yorum hızının araca bağlanması ben başka hiçbir şampiyona aracı hızlı olmasa kazanamaz dendiğini duymadım.

  13. SCHUMACHER'i eleştirmek için bir bahane

  14. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙁

  15. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    konudışı:yorumlarımıza beğendim-beğenmedim seçeneği gerimi döndü?

  16. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    başlık aldatıcı elbette ama aynı zamanda dikkat çekici (bu işler böyledir)

  17. başlık aldatıcı.

  18. meraktan biraz kontrol ettim, sutil daha çok yarış dışı kalmış olmasına rağmen görece epey fazla puan toplamış di resta'dan. çaylaklık durumu mu acep? yoksa yeri belli mi sizce? Sutil de kötü pilot değil aslında.

  19. Basligi okudugumda Lewis demis sandim, "Yapma Lewis yakismiyor sana cekememezlik" diyecektim ki babasiymis 😀 Di Resta' nin menejeri tabi normaldir.

  20. Araç faktörü ?

    En yakın örnek son yarışta yarışın ortasında yarış dışı kaldı fakat en hızlı turu finish gören arkadaşından ne kadar fazla bunlara baktınmı ?

  21. Başlığı Baba Hamilton olarak değiştirebilir misiniz? acaba. Sadece başlığı okuyup yorum yazan sazanlar ve istikrarlı provokatörler'in uğrak noktası olması için büyük potansiyel vaadediyor bu başlık.

  22. şu sadece başlığı okuyup içeriği okumadan yorum yazan sazanlar önce bir yazıyı okuyun hele.

  23. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    ve direstada da tabii

  24. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    vettelin de senden daha doyurucu bugunu var

  25. F1'dışında konuşursak belki; fakat F1 dururken gidip Formula 3'e bakıp değerlendirmek yanlış olur. Hafta sonunda en genç çifte dünya şampiyonu olması kuvvetle muhtemel. Padokta kendisinden daha fazla şampiyonluğa sahip bir tek Michael Schumacher olacak.

  26. Di resta bu işi becerecek ama muhtemelen MGP ile 😉 Belki de Mclaren'e gelir.

  27. Muammer UYAR avatarı

    Baba Hamilton gerçekten çok güzel ve anlamlı bir röportaj vermiş.

  28. Geçmişe mazi diyorlar ama 7 şampiyonluğu olan bir devin 2 yıldır birşey yapamadığını düşünürsek geçmiş pek önemli değil gelecek önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir