Pirelli, Suzuka'da Hatıralara Kazınacak Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Hembery: “Yumuşak ve orta hamur kombinasyonu, geçmişte birçok yakın bitirişler ortaya koydu ki bu lastiklerin bozulma seviyeleri arasında çok büyük farklar yok. Hatıralara kazınacak bir yarış için her malzemeye sahibiz”

“Suzuka, çekiş, frenleme ve viraj almada azami tutunmayı elde etmek amacıyla daha çok güce dayalıdır. Hamur üzerinde büyük bir yanal kuvvet ve yüksek enerji bulunur.  Bu yüzden bir kere daha pilotların, lastiklerini etkili şekilde idare edebilmesi önemli olacak. Hız ve yüksek yere basma kuvvetine sahip ayarlar, lastikleri pist yüzeyine itiyor.”

“Japonya için tahrip edici bir yılın ardından bütün pilotların bayıldığı bir piste, Japonya GP’ye gelerek ülkeye desteğimizi gösterebilmekten memnuniyet duyuyoruz”

“Suzuka’da bu hafta sonu P-Zero lastikleri takan bir pilotun ilk şampiyonluğunu göreceğiz gibi. Yani bu yarış, bizim tarihimize de geçecek”


Yorumlar

  1. Suzuka en sevdiğim ve izlerken had safhada keyif aldığım pistlerden biridir hem orada yarış izlemeyi çok seviyorum hemde Pirelli'nin bu açıklamaları sonrası heyecanlanıyorum. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir