Marko: "Webber, Vettel'in Başarılarının Acısını Çekiyor"

yazar:

kategori:

Geçen sene Webber, uzunca bir süre şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı ama bu sene henüz galibiyet dahi alamadı.

Servus TV’ye konuşan Marko: “Webber, Vettel’in başarılarının acısını çekiyor.”

“Ama takım arkadaşları olmasalardı ikisi de şimdiki yerlerinde olamazlardı; çünkü öne geçmek için birbirlerini zorluyorlar ki takımımızın prensibi de bu”

Bununla birlikte Webber’in diğer bir sorunu Pirelli lastiklerine geç uyum sağlaması.

Geçen günlerde yaptığı açıklamada itiraf ettiği üzere de Webber, hamurların istikrarsızlığından memnun değil, özellikle de kalkışlardaki tutunma seviyesinden. Bu nedenle Avustralyalı pilot, çok defa yarışa kötü başlangıç yaptı.

Red Bull Racing Patronu Christian Horner: “Mark bu sene kalkışlarda bazı sorunlar yaşadı ki bu (kalkış) karmaşık bir süreçtir. Ama bunun farkında ve mühendislerin yanı sıra simülatörde bunun üzerine çalışıyor.”


Yorumlar

  1. aynı massa fbi takım arkadaşını çok kıskanıooooooo adam resmen bu sene ezildiiiiiiiii 2013 de kovulur yerine ricardo gelir

  2. herkes bnce komplo teorilerini kendine saklasın, fazla saçma fikirler çıkıo böle devam edip…bi takımın 2 pilottan birisine daha fazla destek vermesini anlayabilirim ama bunun birinin aracını daha güçlü yapıp diğerini yavaşlatma şeklinde olacağını da düşünmüyorum,hiç bi takım bu kadar salakça taktik yapmaz..

  3. Bıraktınızmı mücadele etmek için ?
    Kalkışlarda neden sorun çekiyor acaba ? Vettel e yakın pozisyonda olduğu içinmi
    Tüm gücü tek aracamı veriyorlar acaba ?

  4. Aynı massa gibi değil mi dostum?

  5. Muammer UYAR avatarı

    Ben asıl şunu merak ediyorum. 2013 te webber in rolünü kabul edip redbull a gelecek pilot kim olacak? Aynı muameleyi göreceğini bilerek kim katılacak? Çünkü vettel rbr de olduğu sürece diğer pilot 'webberlik' yapmaya mahkum olacak..

  6. evet uyum ile ilgili sorunları olabilir

    fakat adam 2.pilot olarak tutulduğu ve görüldüğü sürece

    ve pozisyonumuzu korumamız gerekiyor dostum mesajları telsizden söylendiği sürece

    hep uyumsuz olacaktır bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir