Basın: "Williams, Raikkonen İle Büyük Sponsor Çekecek"

yazar:

kategori:

2007 Formula 1 Şampiyonunun, doğrulanmasa da yakın zamanda Williams merkezine gittiği söyleniyor ve Singapur’daki söylentilere göre iki taraf, gelecek sene beraber çalışma fırsatı üzerine ciddiler.

Bununla birlikte Ilta Sanomat Gazetesi, Williams’ın Raikkonen sayesinde Katar Ulusal Bankası’nın desteğini almayı planladığını yazdı.

Williams’ın zaten Katar ile bir bağı bulunuyor. Çünkü Williams Teknoloji Merkezi burada yer alıyor.

Habere göre Frank Williams, Katar bankasını sponsor olarak bağlamak için senelerdir uğraşıyor.


Yorumlar

  1. willimas ın başarılı olabilmesi için motor üreten bir takımla birleşmesi gerek bence örneğin williams renault.işte o zaman dön kimi.adamım gerçek 1 numara.kimi nin sadece şampiyonluk kovalayacak bir takımla dönmesi en mükemmeli rüya gibi olur.

  2. drs, kers, benzin ikmaliyasagı, pirelli lastikleri vs olmadan….

  3. altında hrt bile olsa onboard kameradan seni izlemek harika olurdu adamım.

  4. Pistte 6 şampiyon görmek harika olacak. Keşke dönse. Ayrıca Williams'ın 96 performansını hatırlıyorum da RedBull'un bu yılki hali gibiydiler. 16 yarışta 11 zafer 6 duble 12 pole ve 21 podyum üstelik o sezon yarıştırdıkları iki pilot da Williams ile şampiyonluk yaşadı. Hem de takım içi rekabetleri görülmeye değerdi. Hill (o yıl 36 yaşındaydı) yaşlı kurt ve takım arkadaşı çaylak (o zamanlar için) speedman ve 95 indy 500 ve indycar şampiyonu Villeneuve'dü. 2007 de Alonso-Hamilton ikilisi gibi süper bir usta-çaylak takım içi savaşı yaşanmasına rağmen iki şampiyonayı da kazandılar. Williams kazanmayı bilen bir takım yine kaznabilir tek eksiği para ve gerçekten hızlı bir pilot.

  5. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    +1

  6. altına iyi bir araba verildiğinde onu geçmek gerçekten zor 2005 teki suzuka yarışından yanılmıyorsam 19. luktan başlayıp 1. olmuştu hadi dön bekletme bizi

  7. F1de Monzadan sonra Basında cıkan haberler %95 dogrudur 😉

  8. Kabak tadı verdi bu haberler artık dönsede ağzının payını alıp birdaha dönmemek üzere gitse

  9. Kimi gittiğinden beri F1'den soğumuştum. Birçok F1 seyircisinin de aynı durumda olduğundan eminim. Kimi ciddi bir izleyicisi kitlesine sahip iyi bir pilot. dönmesini gönülden arzu ediyorum. İnşallah 2012'de Kimi'yi pistlerde görürüz.

  10. ahmet yurtlu avatarı

    Bence Rai f1 e döndü bile. Çünkü basındaki transfer haberleri %99 gerçekleşiyor. Reno motorlu williams ve gridde 6 dünya şampiyonu. Harika bir şey. Keşke eskiden olduğu gibi testler, yakıt ikmali, farklı lastikler de geri dönse f1 in giderek cılkı çıkıyor.

  11. EYUP ERMEÇ avatarı

    adamım

  12. Dönsün,kimi candır nasıl dönüyosa dönsün ama dönsün çok özledik.

  13. istediği zaman mükemmel sürüşler gerçekleştirebilen doğuştan adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pilotu kimi raikkonen williamsla dönerse "challenger" modunda kendinden daha hızlı arabalarda yarışan pilotlarla savaşabilir.
    yalan yok gerçekten çok özledim:(

    vardın ya nerdesin? hayaller okyanus derinliği ama sen yoksun:(

  14. Gelmesi lazım, gelmeli.

  15. Hadi bakalım umarım geri gelir

  16. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    rai nin dönmesi elbette harika olacaktır ama asıl mesele william ın geri gelmesi.williams ta rai ile birlikte dönerse işte ozaman tadından yenmez..dedikodular artıyor yalanmalam gelmiyor..rai de wrc den sıkılmışa benziyor bakalım hayırlısı olur inşallah..

  17. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    RAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ adamımmm

  18. gittiğin yamurla geri dön rai

  19. Rai gelse de ortalik biraz senlense 🙂

  20. kimse deginmemiş şaşırdım.. arap sermayesi işin içine girerse williamsa seviye atlatır valla, bi kaç yıla o eski korkulan takım imajına geri dönerler, kiminin dönüşü ise bambaşka, müthiş bi olay tabi

  21. burda asıl dikkat çekici olan raikkonen'in f1'e dönmeyi düşünmüyorum gibi bi açıklama yapmaması ve hala williams söylentilerini reddetmiyor olması..döneceği ihtimalini arttıyor bu olay ve bnce dönerse de williams bunun için fena bir takım diil..

  22. Williams ve Kimi ile ilgili düşüncelerimi daha öncede benzer haberlerde aktarmıştım fakat bu belirsizlik ve politika kokan hareketler bizim için can sıkıcı fakat bizler fan olduğumuz için dış kapının mandalıyız o yüzden bu sporun içinde patron olanlar her dengeyi gözetmek zorundalar umarım Williams ile Kimi F1'e döner ve bizim için işler daha çekici hale gelir saygılar.

  23. F1 e yeniden heyecanını kazandıracak yegane adamdır Kimi RAikkonen.Geçmesi ,geçilmesi,kazası,dondurması her şeyi olay adamın.F1 in dışında olmasına rağmen hala bu kadar konuşuluyorsa ne kadar özlendiğinin kanıtıdır.Döneceği takım varsın Williams olsun.Yeter ki dönsün.Alavere dalavere olmayan yerdeyiz biz Raikkonenciyiz.

  24. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kim Demiş Williamsın Seneye Gerilerde Olacağını ? Seneye Ferrarinin Nasıl Olduğunu Bilmediğimiz Gibi Williamsında Ne Yapacağını Bilemeyiz 🙂 Bakarsın Newey Gibi Adam Bulurlar 🙂

  25. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Raikonen Bence İyi Bir Pilot..Onu Tekrar Formula 1"de Görmekden Zevk Alırım..

  26. Raikonen Williams ile ciddi düşünüyor hi. bu kadar ayrıldıktan sonra tekrar dönmeye yakın olmamıştır. Williams sı beğen meyen arkadaşlar yanılıyor her çıkışın bir inişi vardır ama bir inişin tekrar çıkışı vardır bu biraz iki yılı alabilir ama beklemeye değer yada Kimi adım atsın yeter F1 e.

  27. bu tür haberler söylenti olarak gösteriliyor ama birileri ciddi kaynaklardan bilgi ediniyor . kaç senedir kaç tane pilot transferi söylentisi çıktıysa en azından yarısı doğru çıkmıştır . bence rai dönebilir , harika da olur .

  28. Yakup ERCAN kardes haklisin ama unutmaki williamsta eskiden bu takimlardan al kalmiyordu ve gelecek sene renault motoru kullanacaklar her sey olabilir

  29. Yakup ERCAN avatarı

    Dönmez bu adam williamsla filan. mclaren. rbr, ferrari, mercedes başkasında binmez.

  30. raikkonen haberleri kabak tadı vermeye başladı artık.

  31. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    inş seneye dönerde williams'la dönmez raikkoneni gerilerde görmek acı verir insana :'(

  32. Gittikçe ciddileşiyor haberler.Fransa rallisinde Raikkonen yalanlamadı da zaten. İnsallah Williams'la döner seneye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir