Sutil: "Renault'u Yakalama Şansımız Var"

yazar:

kategori:

Silverstone kökenli takım, şu anda Renault’un 22 puan gerisinde ama son 5 yarışta 36 puan toplarken Renault sadece 5 puan kazanabildi.

Bu son performans durumu da Sutil’in ümitlerini arttırıyor.

Sutil: “Şans iyi. Elbette bunun için çalışmamız, konsantremizi kaybetmemeli, sakin kalmamız gerek. Ama bir sezonun sonunda güçlü konumda olmak her zaman iyidir.”

“Sonuçta puan toplayıp öndekini yakalamaya çalışmak, muhtemelen yerini savunmaktan daha zordur. Sinirlerin gerilir ve geçen sene gördük ki yerimizi korumak zordu. Bir puanla kaybettik. Bu yüzden umarım bu sene Renault’a karşı bir puanla kazanırız. Bu hâlâ mümkün”

Alman pilot, Force India’nın son form durumunun bütün takımı yüreklendirdiğini belirtti.

Sutil: “Bunu sonuçlarda görebilirsiniz. (Singapur’da) Sonunda iki araçla da puan alabilmek çok önemliydi. uzun zaman sonra ilk kez oldu ve bu yüzden oldukça mutluyduk. Şimdi elbette bunu devam ettirmek istiyoruz. Umarım yapacağız”

“Suzuka’da durum biraz farklı olabilir. Çünkü belki Renault Singapur’dakine göre burada tekrar daha iyi olur. Ama her zaman bir şansımız olacak ve şu anda bunu azamiye çıkarmamız gerek. Yapabiliriz. Bunu tekrar göstermek güzeldi ama sürekli olarak büyük takımlara karşı mücadele etsek kendimizi çok iyi hissederiz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir