Rosberg Mercedes İle Gelecek Fikrinden Vazgeçmedi

yazar:

kategori:

Button, Alonso ve Vettel önümüzdeki yıllar için takımlarıyla anlaşmış durumda ve Rosberg, 2013’te anlaşması bitecek lider pilotlardan birisi. Alman pilotun Ferrari ve Red Bull’da boşalacak koltuklar için aday olduğu söyleniyor.

Ama pazarda iyi bir konumda olan Rosberg, şu anki odak noktasının Mercedes GP ile güçlü bir gelecek oluşturmak olduğunu belirtti.

Rosberg: “Uzak gelecek hakkında konuşmak istemiyorum.”

“Tek söyleyebileceğim, burada çok ama çok mutlu olduğumdur. Ve takımın benimsediğini yön de harika. Bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Şu anki durum böyle”

Alman pilot, Mercedes GP’nin bu sene oluşturduğu yapıdan etkilendiğini de yineledi.


Yorumlar

  1. ne etliye karısan ne sütlüye karısan stabil bir pilot tek başına hız hiç bir anlam ifade etmez bütün bunlar rosbergin neden büyük bütçeli bir takıma gidemediğini gösteriyor mclaren defalarca kazalar hatalar yapan hamilton ı neden destekliyor neden button ın gerisinde olmasına rağmen onu hepön plana itiyor pilot dediğin biraz ısıracak agresif olucak bir schumi ye bakın bir rosberg e rosberg şampiyonluğu garantilemiş pilot gibi ona buna karısmayayım ne kadar puan toplasam iyidir der gibi sürüyor.sıralama derseniz trulli de alonso dan hızlıydı aynı takımdalarken ama yarıs baska bir dünya.malesef ışık vermiyor rosberg.

  2. Nico Masa ayarında bir pilot.İkisi aynı takımda olsa birbirlerine üstünlük sağlayamazlar.Belki bir iki yarış.Yarışlarda önceden Shumi' den önde bitirdi diye böyle düşünüyorsunuz. Ama son yarışlarda Shumi Rosberg'ten önde bitirmeye başladı. Son sıradan başlayıp hala en üst sıralara tırmanıyor, bu eskiden de böyleydi.Pazar günü gene dikkat edin bakalım. Sıralamalarda Rosberg'in üstünlüğü Shumi ile arasında kimse olmuyor. Yani Rosberg 1.24.351 yaptı ise Shumi 1.24.360 yapıyor.
    Bu da üstünlük sayılmaz bence 3 yıl araya göre..

  3. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Yapma Nico daha iyi takımlara gitmelisin ki hakettiğin şampiyonluğu alasın

  4. her zamn sölüyorum bu adam göründüğünden bin kat daha hızlıııııı 20 yaşında gp 2 şampionu oldu ardındann bu adm alonso seviyesinde bn 2006 da ferrarinin takım patronun olsam nicoyu o sene takıma alırdım

  5. GP2'nin ilk şampiyonu MGP'nin de ilk şampiyonu olmak istiyor sanırım.

    "Michael, let nico pass for the championship"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir