Basın: "Rosberg Ferrari Koltuğunu Düşünüyor"

yazar:

kategori:

26 yaşındaki pilot, son yarışlar haricinde 7 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher’e üstünlük kurmuştu ama kariyerinde henüz bir yarış galibiyeti dahi yok.

İspanyol Marca’nın haberine göre Mercedes, 2013 ve sonrası için Rosberg ile devam etmek istiyor ama Alman pilot, şimdilik bekleyip pilot pazarındaki durumu görmek istiyor.

Jenson Button’un McLarne ile anlaşmasının ardından Rosberg, Ferrari’de Felipe Massa’nın yeri için ciddi isim olarak öne çıkmıştı.

Haber: “Marca, gelecek sene konusunda Ferrari ile görüşme şansını deneme adına Rosberg’in Mercedes ile anlaşmasını yenilemeyi beklemeye aldığını öğrendi.”

Mercedes Motor Sporları Sorumlusu Norbert Haug, Japonya’daki açıklamasında Rosberg ile yola devam etme niyetinde olduklarını ifade etmişti.

Yine önceki haberlerde Mercedes’in Rosberg’i 2016’ya kadar bağlamak istediği yer alıyordu ama Marca, Alman pilotun senelik anlaşmalardan yana olduğunu öne sürdü.


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. ne komedi ama alonso ile rosberg i karsılastırmak :))) rosberg ferrari ye gitse de 2. massa dan baska bir sey olmaz massa nın aracı alonso nun aracından daha yavas.yetenek anlamında ise alonso nun minardi yıllarından zirveye uzanan kariyerine acıp bakmalarını öneririm böylece rosberg gibi sıradan bir pilotun üstdüzey pilotlarla neden karsılastırılamayacığını anlarsınız.

  3. rosberg gbi yeteklerin böle heba olması gerçekten çok ama çok üzücü seneyede mgp hızlı olamassa bu adam psikolojik olarak çöker ferrari en hızlı biz olçaz dio red bull hayır biz olçaz dioo roosss nie böle konuşmuoooo

  4. Şuan düşünmeye başlamamalı, Schumacher atağa kalktı. Bu hafta sonu bariz üstün bir Schumi var. Dikkatli olmalı Nico.

  5. her zaman sölüyorum rosberg ve di resta vettel seviyesinde alonsoyu yenebileçk kapasitede pilotlarrrrrr

  6.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Rosberg iyi seçim hem de çok iyi. İyi bir pilot otomobile hakettiğinden fazlasını verir. Rosberg bunu yapabilir. Ama sorun şu Ferrari ne düşünüyor? Rosberg-Alonso nasıl bir ikili olur? Benim kanaatim Ferrari, Alonso'dan yavaş Massa'dan hızlı birini arıyor. Çünkü Ferrari iki Alonso'yu idare edemez.

  7. beklemek mantıklı ferrari her seferde massa ile devam edeceklerini söylüyor ama açık kapı var.massanın ferrari ile anlaşma imzalamasını beklemek yerinde bir karar olur.olmadı mgp nin rosberg den daha tecrübeli ve daha hızlı (ne di resta ne hulkenberg) pilot bulması zor.

  8. rocco junior avatarı

    Hocam Kubica için geri dönüşünü erkene alma maksatlı bir test sürüşü olacaktı F60 ile hatta basında Kubica 2012 de Ferrari test pilotu 2013te pilot olacak deniyordu ama her gün ayrı dedikodu çıkıyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir