Kobayashi Evinde Puan Almak İstiyor

yazar:

kategori:

Suzuka’da büyük bir aero güncellemesi ile gelen Sauber, klasmanda Force India’ya kaptırdığı yeri almak için Japonya GP’yi fırsat olarak görüyor

Kobayashi: “Suzuka’da sıralamalarda ilk 10’a kaldığım için çok mutluyum. Serbest antrenmanda aracın dengesinde oldukça sıkıntı yaşadık ama sıralama için yaptığımız değişiklikler işe yaradı.”

“Yeni aero paketin çalışmaya başladığını aracın temposundan görebilirsiniz. Q1 ve Q2’deki turlarım iyiydi. Şikâyet edemem. Yarın yarış içinde kalan iyi lastiklerimiz var. Ve önemli olan yarıştır. Halkımın önünde puan almak istiyorum”

Takım arkadaşı Sergio Perez ise hidrolik sorunu nedeniyle ikinci seansta tur atamadı

Perez: “Kamui’nin aldığı sonuç gösteriyor ki araç oldukça rekabetçi ve benim de Q3’e kalabileceğim konusunda iyimserdim.”

“Ama sonrasında Q1’de son turumda ikinci sektörde birden bire hidrolik sorunu yaşadım. Hidrolik direksiyondan başlamak üzere her şeyi kaybettim. Dolayısıyla  Q2’de piste çıkamadım. Açıkçası hayal kırıklığı oldu. Mekanikerler sorunu halletmek için sıkı çalıştı ama incelemeyi derinleştirmemiz gerekiyor. Yarışa kadar sorun kalmayacağından eminim. Benim için o kadar da kolay bir hafta sonu olmuyor. Çünkü üşüttüm. Bununla birlikte olumlu tarafından bakıyorum: Yarınki yarış için fazlaca iyi lastiğim var”


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. ya bu hidrolik sorunu nası bi şeeee

  3. Geçen sene kobayashi'nin omuz omuza adam geçmesini hatırlayalım.

    Bu sefer geçiş yaparken daha az temas olmasını diliyorum, umarım iyi bir yerde bitirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir