Webber: "Hamilton'la Yaşananlarda Hatalı Yoktu"

yazar:

kategori:

Sıralamaların son bölümünde, art arda giden Hamilton, Webber ve Schumacher 3’lüsü şikana gelirken yan yana geldiler. Önde olan Hamilton’un önündeki Button ile mesafeyi açmak istemesi ve arkadan gelen sürücülerin zaman darlığı nedeniyle tur zamanına başlayabilmek için atak yapmaları sonucunda karmaşık anlar yaşanmıştı.

Japonya'da Hamilton - Schumacher ve Webber Arasında Yaşananlar

 Webber “Hamilton’u geçmek istemedim. Bu olayın bir parçası olmak istemedim. Ancak takım tura başlayamayacağımızı ve hızlı olmamı ve son şikanda zorlamamı söylüyordu. “

“Lewis açıkçası Button’u bekliyordu. Michael de geliyordu. Michael hemen arkamda olmadığı için çok kötü olmadığını düşündüm. Herkesin yeteri kadar yere sahip olacağını düşündüm ancak şikana geldiğimizde Lewis neredeyse durdu.”

“Hepimiz tura başlayan taraf olmak istedik, üçümüz bunu başaramazdık. Bu yüzden biraz kargaşa oldu.”

“Lewis engellemeye çalıştı ve ardından gitti çünkü onu geçmemi istemiyordu. Geçebildim ancak çok yakındı.”

“Hepimiz için berbat bir durum oldu. Hepimiz tura başlamak istedik ancak 10 dakikalık seans ve hepimiz yavaş kaldık.” dedi.

Webber, Hamilton’un yanlış bir şey yaptığını düşünmediğini söyledi.

Webber “Button ile 3 sn farkı korumaya çalışıyordu, ben de ona karşı 3 sn açmaya çalışıyordum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. aynı eskiden prost un aynı virajda sennaya yaptığı gibi. hamilton söylediğinin aksine sennaya değil prosta özenmeye başlamış. :d

  3. anlatmak istediğim başkasına suç atmamış hatayı kendinde bulmuş

  4. Hamilton en sevdiğim pilotlardan biriydi bu sene nefret etmeye başladım bunu nasu sölersinn bi pilotu çokk seversin ama asla nefret etmemelisin sadece sevgin azalır

  5. Pistte geç çıkmasının hata olduğunu söylemiş Hamilton bu mücadelede ben hatalıyım diye bir şey yazmıyor orada.Başka bir link varsa ver okuyalım.

  6. Arkadaşım Lewis bilerek yapıyor onu ama daha sonra bir kaç pilotun (schumayer,massa ilk aklıma gelenler) yapmadığı ama Hamiltonun savunma yaparken %90 uyduğu kurala uyup direksiyonunu sola viraj dış kısmına doğru kırıyor.Biriside çıkıp ee soldanda Schumayer geliyor onun önüne kırdı dıyebilir,adamın iki gözü var ikiside aynı yöne bakıyor ..

  7. Hamilton en sevdiğim pilotlardan biriydi bu sene nefret etmeye başladım

  8. sanırım hamilton gerekli şeyleri söylemiş http://www.trf1.net/formula1_haberler/22616-hamilton-hata-bende.html artık birisine laf atmış olmak için fazla efor sarfetmenize gerek yok

  9. Çirkeflik yaparak biryere gelemezsin hamilton umarım bu yarışınıda berbat ederler

  10. klasik hamilton by vukuuat.takım arkandakilerin geçmesine izin verme demiş buna hamilton ın pervasızlığı eklenince şikanda iyiden iyiye yavaşlayarak yanına araç sokmamaya çalısmış aklınca schumi tünel kazar gene bir yer bulur kendine akıllım:)

  11. Webber geçmeden hemen önce Hamilton ona engel olmak için direksiyonu sağa doğru kırıyor. Yanlış bir zamanlama ile çok fena bir kaza izleyebilirdik.

  12. Evet Webber yine noktayı koymuş. Fazla söylenecek bir şey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir