Alonso, Performans Eksikliği Karşısında Şaşırmadı

yazar:

kategori:

Pol pozisyonunu kazanan Vettel’den yaklaşık yarım saniye daha yavaş olan Alonso, takım arkadaşı Felipe Massa’nın da gerisinde kaldı.

Alonso “Bu sonuç karşısında çok şaşırmadım. Günün sonunda MClaren ve Red Bull bizden hızlıydı. En azından Webber’i geçmeyi başardık.”

“Bu sene beşincilik bileti almış gibiyim ve en azından pistin temiz tarafından kalkacağım.”

“Yarın çok fazla lastik aşınması bekliyorum ve bu durum yarış için kritik olacak. Muhtemelen çok fazla pit olacak ve stratejiler önemli rol oynayabilirler. 2 hafta önce Singapur’da yaşadığımız sorunları yaşamamayı umuyoruz.”

“En iyi kararları vermeye ve podyum mücadelesi vermeye çalışacağız. Bu gerçekçi bir hedef. Galibiyet ise o kadar gerçekçi değil. Sıralamalarda da gördüğümüz gibi Mclaren burada Red Bull’a çok daha yakın görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yarış öncesi böyle haberler le zemin hazırlıyor. sonra evet ferrari yavaş kanısı yaygınlaşıyor. sonra yarışta ne olduysa ferrari uçuyor. buna kanan insanoğlu vay bu araba ile bu sonuç bravo alonso diyor…birde kafadan darbeli massa nın hep önde başlayıp sürekli geriye düşmesi alonsonun yarış içerisinde onu geçmesi bu düşünceyi insanlarda sağlamlaştırıyor.inanmayın ferrari gayet iyi bir araç…ben inanmıyorum alonso beni kandıramaz. kendisini bu konuda şeffaf olmaya davet ediyorum. yoksa onun şampiyon olmaması için uğraşırım…demedi demeyin…

  2. yarış performansı önemli, yarın ona bakıcaz artık

  3. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  4. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    İnşallah podyuma çıkarız.fanatik tifosi!

  5. "Günün sonunda McLaren, Red Bull ve Massa benden hızlıydı. En azından Webber'i geçmeyi başardım."

    Attaboy.

  6. monza gbi ilk viraja çok mesafe olmayan bir pisttt vetel yada button ilk viraja yan yana girerler ama çizgi avantajı vetelde olacagı için vetel 1 döner

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sıralama beşinciliği bununla birlikte 7 etti.Start çok tehlikeli olacak.Bu heyecana dayanmak zor olacak.Ferrariler yine iyi bir start alır ve en azından birkaç tur önde olurlar.

  8. Bu sene beşincilik bileti almış gibiyim

    Gerçekten de öyle. 15'te 7 oldu sanırım.

  9. MagicAlonso avatarı

    Alonso bugün özellikle ilk sektörde çok zaman kaybetti.Singapur veya ispanyadaki gibi çok zorlamadı açıkçası ama bu biraz da nispeten daha düşük downforce ile yarışıyor olmasından da kaynaklanıyor diye düşünüyorum.çünkü hafta sonu boyunca son sektörde en hızlı hep Alonso oldu.Umarım yarın iyi bir kalkış yapar ve lastik sorunu yaşamadan yarış içerisinde fırsatları değerlendirip yükselir ve podyumda bitiririz

  10. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    sende 2012 ye odaklanmışsın belli kasmadın hiç,
    sende biliyordunsıralamada nasıl olsa 4.veya 5. olurdun en iyi ihtimal
    suzuka in ferrari out

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir