Renault Pilotları Felâketten Düze Çıktığı İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Japonya’daki yarışa ilk 10 içinde başlayacak olan Bruno Senna, sevdiği pistte en iyi sonucu almayı amaçlıyor.

Senna: “Bu sabah antrenmandaki ufak kazamın ardından takım harika bir iş çıkardı ve sıralamalara kadar aracımı yetiştirdi.”

“Bu hafta sonu için pistte uzun süre çalışmak istiyordum ama bunu yapamadım. Bununla birlikte araç sıralamada kusursuz çalıştı ve stratejimiz, yarınki yarış için bizi güçlü bir konuma getirdi.”

“Gridde dizilmeyi dört gözle bekliyorum. İlginç bir yarış olacaktır. Bu hafta sonu sürekli söylediğim gibi bu piste bayılıyorum. Burada çok destek görüyorum. Bu yüzden tribündeki destekçilerime bağırmaları için bir neden verebilmeyi umuyorum”

Takım arkadaşı Petrov da tekrar eski formlarına geri dönebildikleri için mutlu.

Petrov: “Gridde 9. sırayı aldığım için mutluyum. Singapur’dakine göre çok daha güçlü görünüyoruz. Bir kere daha yüksek hızlı virajları olan bir pistte R31’in potansiyelini gösteriyoruz.”

“bu hafta sonu direksiyona geçtiğim her anda araç ileri yönde adım attı. İlk iki antrenmanda kendimi iyi hissettim ve sonrasında bu sabah son antrenman, burada iyi bir performans sergilemek için şansımız olduğunu gösterdi. Yüksek hızlı virajlarda aracın dengesi gelişti ve çekiş de daha iyiydi. Bu yüzden yarına kendimize güvenerek gideceğiz. Yarış içinde birçok farklı strateji rol oynayacak ama tekrar takibe geçtiğimiz için memnunum”


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. petrov sene başından beri yarışıyor aracı daha iyi tanıyor.Bence petrov un biraz önde olması gerekirr dite düşünüyorum…

  3. bu renonun işi gerçekten çok ama çokk zor bu ikisi birbirine çokk yakın romen gp 2 de harikalr yarattı roberti zaten biliyozzzzz ericin iyice düşünmesi lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir