Massa: "Lewis'le Aynı Çizgide Başlayacak Olmamız Sorun Değil"

yazar:

kategori:

2 hafta önce Singapur’da yaşanan kaza nedeniyle arası gerilen 2 sürücü yarınki yarışa 3 ve 4. sıralardan başlayacaklar.

Massa “Zor bir seanstı ancak en azından en iyi 4 araçtan birisini arkamızda tutmayı başardık. Burada mükemmel bir tur atmak asla kolay değildir ve son turum, son sektörde biraz kaybetmeme rağmen çok iyiydi. Yarın iyi bir kalkış yapmak önemli olacak.”

“Hamilton’la aynı çizgiden başlayacak olmamız mı? Onunla ya da bir başkasıyla aynı çizgiden başlayacak olmam bir fark yaratmaz. Yarış karışık olacak gibi görünüyor. Çok aşırı lastik aşınması olduğu için çok fazla pit stop olacak gibi. Bu yüzden stratejiler önemli rol oynayacak.”

“Hızlı olmak ve aynı zamanda lastikleri korumak için doğru performansı bulmak hayati olacak. DRS ve KERS’e rağmen geçiş kolay olmayacak, belki lastik aşınması ana düzlükten yavaş şikana gelirken geçişi biraz arttırabilir. Hedefim podyum. O noktadan bir sıra geriden başlıyoruz bu yüzden gerçekçi bir beklenti.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sallamaya değmez üyeleri bir kenara bırakırsak;

    antrenman seanslarında ve sıralamanın ilk 2 seansında ortalarda görünmeyen felipe, bir anda son saniyelerde net 0,5 saniye buldu bir yerlerden. üstelik, son sektörünün pek iyi olmadığından bile bahsediyor. pole alan vettel'in 0,34 saniye gerisinde, diğer red bull'u geride bırakmış.. çok güzel bir sonuç, çok memnun edici bir performans. inşallah bugünkü güzel sürüşünü yarın da devam ettirir..

  2. sallamanın, kızmanın, eleştirmenin bile bir adabı usulü erkanı olur. hatalı olur, başarısız olur, görevini yerine getiremez verirsin küsküyü.

    neden verirsin? hata yaptığı için, başarısız olduğu için, görevini yapamadığı için.

    eyvallah.

    amma, işini iyi yaptığı, başarılı olduğu, hep eleştirildiği konuda başarılı bir sürüş gerçekleştirdiği bir günde de aynı lafları etmek, en basitinden, delikanlılığa ve doğruluğa sığmaz.

    iyide de kötüde de sataşmak için fırsat kolladığı, hatta fırsatın olmadığı günde bile saçmalamayı kendine ilke edinmiş olan hokkabaz ve raikkonen bilmem kaç nickli üyeler, derdiniz nedir? kötü gününde eleştirdiğiniz massa, eleştirilerinize kulak vermiş ve bugün başarılı bir gün geçirmiş.

    bu sefer de, bu mu rahatsız etti sizi? paşa gönüllerinize uyacak davranış şekli nedir?

  3. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  4. maasa nın hedefine bak ya podyumm sen kim podyumm kim bu alonso zor çıkıo ssen nası çıkçann kaldıkiiii bu yarış çok şanslıydın çünkü senin şampionadaki en büyük rakibin nico 23 . cepten kalkaçakkk

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa genelde startlarda hamiltonu geçiyor ama birkaç tur sonra yine eski yerine geliyor.Muhtemelen kirli tarafa rağmen hamiltonu yine geçecek ve birkaç tur önünde gidecek.Sonra herkes kendi yerine..Daha sonra pirellinin lastiği ısınmış olacak ama iş işten geçtikten sonra.
    Sezonun kısa özeti.

  6. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    laf laf laf başka hiçbirşey yok sende,yarışta dediklerin olmuyor massa bey tur yemede başka birşey istemem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir