Vettel'in Güncel Ön Kanadı Son Anda Yetişmiş

yazar:

kategori:

Vettel, Japonya’ya getirilen yeni ön kanadını cuma günkü kazasında kırmıştuı. Bu yüzden Milton Keynes’teki fabrikada kanadın yetiştirilmesi için büyük çaba sarfedildi.

Hazırlanan kanat dün gece Londra’dan Nagoya’ya uçurulduktan sonra oradan da helikopterle Suzuka pistine getirildi.

Horner “Takım çalışmasının somut örneğiydi. Cuma günü parçamız azdı bu nedenle Sebastian gergin görünüyordu. Cuma günü o parçasına zarar vermek istemiyordu.”

“Ancak fabrikadakiler aynı ürünü daha erken üretmek ve uçağa vermek için Herkül gibi çaba sergiledi. Parça piste sıralamalardan yarım saat önce ulaştırıldı. Olağan üstüydü.” dedi.

Horner, Vettel’in şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen geçen sene Silverstone’da olduğu gibi Webber’in aracındaki güncel kanadı almayı düşünmediklerini söyledi.

Horner “Bunu düşünmedik çünkü farklı bir durumdu. Silverstone’da parçada oluşan bir hata vardı ancak dün tamamiyle sürücü hatasıydı bu yüzden Mark’ın aracındaki kanadı alma gibi bir durum söz konusu olmadı.” dedi.


Yorumlar

  1. neden fazla üretip piste daha önceden getirmemişler anlamadım, sinapurdan sonra 2 hafta boşluk vardı. olaki yarışta ön kanat kırıldı, yedek kanat yok. kanat tasarımının geç bittiğini felan da yazmamışlar ki böyle bir şey olsa bile ellerindeki kanat olmazdı. bence biraz kendi hataları olmuş tek kanat getirmek.

  2. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  3. team spirit…

  4. Neden Türk bayraklı mclaren tulumu olmak zorunda? Bu niye bu kadar önemli? Kendilerini reklam almışlar, tasarım yapmışlar; kendilerine göre yol izliyorlar.. kasmayın. bu nası bi yorumdur yaaaaa

  5. Neden Türk bayraklı mclaren tulumu olmak zorunda? Bu niye bu kadar önemli? Kendilerini reklam almışlar, tasarım yapmışlar; kendilerine göre yol izliyorlar.. kasmayın.

  6. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    🙂 hiç , dimi yani, sanki yapmadıkları şeydi, aradaki fark bu kadar fazla olmasa kesin sökerlerdi zaten…

  7. Arkadaşlar ne kadar oy verirsek verelim onlara yetişemiyoruz. Çünkü organize değiliz. Şurada 10 kişi olarak inprivate oy versek geçeriz onları yapacağınız çok basit hadi arkadaşlar.

    Anlatıyorum: internet explorer açın, ctrl+shift+P yapın yeni bir sayfa açılacak. Açılacak sayfaya

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

    linkini girin adres çubuğuna. Sonra da oyunuzu verdikten sonra sayfayı refresh yapın. göreceksiniz yeniden oy verme butonu aktif olacak.

    Hadi arkadaşlar. Formula 1 fanı olduğumuzu göstermenin zamanıdır.
    ALINTIDIR. saygılar

  8. Niye zahmet etmişler ki? Webber'dekini sökebilirlerdi?

  9. Yeni kanat rahatlıkla 0.009 saniyelik avantaj sağlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir