Briatore: "Schumacher Tüm Pilotlara Örnek Oldu"

yazar:

kategori:

İfadeleriyle Bild Newspaper için söze başlayan eski Benetton ve Renault patronu Briatore, bazen demeçlerinde 42 yaşın geri dönmek için geç olduğunu eleştirmesine rağmen ”Michael harika bir sürücü.” diye devam ediyor.

”O Formula 1’i değiştirdi; sadece aracın nasıl sürülebileceği konusunda değil kendini ve aracı nasıl hazırlanacağı konusunda da. Zindeliği ve disiplini ile yeni bir jenerasyon oluşturdu.”

”Vettel, Alonso ve Rosberg onu takip ediyor ve geri dönüşü iyi. Eğer Formula 1 onunla eğlenebiliyor ve (Schumacher) Mercedes’e zirveye dönüşleride yardımcı olma yönündeki rolünü anlayabiliyorsa bu iyi bir şeydir.” diye ekledi.


Yorumlar

  1. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

  2. heikki 1088 avatarı

    Örnek oldu olmasına da bari iyi ve kötü yönleriyle de deseydin. Sıkıştırsaydın onları da. Böylece kötü yönleri de ilham kaynağı olmazdı.

  3. Allah allah ne olmuş böyle anlamadım

  4. ne oldu schumacher biraz disini gösterdi geri vitese takdınız belki haklıydınız bir pilot 42 yaşına gelmis f1 e ara verip dönmüş bu şartlarda f1de ne işi var düsüncesiyle acımasız bir çok elestiride bulundunuz belki normal bir pilot için haklıydınız da ama michael schumacher faktörünü unuttunuz bu imkansız şartlarda ancak schumacher gibi f1 efsanesi farklılık ortaya koyabilirdi o farklılığıda yavas yavas ortaya koyuyor insallah seneye daha iyi bir araçla onu ait olduğu yerde sürekli görürüz.

  5. Neden inanamıyorsun?Zamanında Briatore ve Schumi aynı takımdalardı :))

  6. bu adamn suratını görmeye bile dayanamıyorum f 1 tarihinin en üç kaığıtçı adamı bu

  7. renault pilotu tarafı yanlış olmuş sanırım moderatörden değiştirmesini rica ediyorum

  8. Arkadaşlar ne kadar oy verirsek verelim onlara yetişemiyoruz. Çünkü organize değiliz. Şurada 10 kişi olarak inprivate oy versek geçeriz onları yapacağınız çok basit hadi arkadaşlar.

    Anlatıyorum: internet explorer açın, ctrl+shift+P yapın yeni bir sayfa açılacak. Açılacak sayfaya

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

    linkini girin adres çubuğuna. Sonra da oyunuzu verdikten sonra sayfayı refresh yapın. göreceksiniz yeniden oy verme butonu aktif olacak.

    Hadi arkadaşlar. Formula 1 fanı olduğumuzu göstermenin zamanıdır.
    ALINTIDIR. saygılar

  9. Hayret, gözlerime inanamiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir