McLaren, S3'teki Hamilton Olayında Sorumluluğu Paylaşıyor

yazar:

kategori:

Hamilton, Webber ile Schumacher’in şiknda kendisini geçmelerinin ardından zaman kaybetmiş ve son turuna yetişememişti.

Hamilton, yaşananlarda kendisinin suçlu olduğunu açıklasa da Whitmarsh takımın da sorumluluk alması gerektiğini düşünüyor.

“Açıkçası, Lewis’e zamanın dolmak üzere olduğu konusunda daha açık bilgi verebilirdik. sıkı bir mücadele vardı pistte ve herkes bir aralık bulmaya çalışıyordu. Zor bir durumdu. Lewis zorluyordu ve biz de onun tura yetişmesini sağlamak için daha açık bilgi vermeliydik.”

Hamilton ise şunları söylüyor: “Takımla bir ilgisi yok. Takım bana bir tur atmam gerektiğini söylüyordu. Önümdeki araç çok yakındı ve arkamdaki iki araç da çizgiyi geçmek için yarışıyordu. Son viraja girerken de geçtiler. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımın kararı değil benim hatamdı. Daha erken çıkmalıydım ama kanat ayarları nedeniyle geç çıktım. Benim hatamdı.”


Yorumlar

  1. Martin Whitmarsh senden sıkılmaya başladım artık,sen ve Domenicali acilen değiştirilmesi lazım gelen iki kişisiniz bence.Mclarenin önümüzdeki sene başarılı olması için radikal bir takım değişikliklerin olmasını temenni ediyorum..

  2. piste yollayamadılar olacak.

  3. Ulan bu sene yaptığınız kaçıncı hata Monacoda hata, Singapurda hata burda hata Hamilton'ın sorun yaşamasında en büyük sorumlu McLaren'in aptalca hataları.Monaco'da pole alacak aracı geriye düşürdüler strateji hatasıyla Singapurda rahatlıkla 2.olucak aracı pite yollayamadılar.Burda geç gönderdiler adam gibi bir strateji belirleyin artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir