Vettel: "Bütün Takıma Minnettarım"

yazar:

kategori:

2011’i de zirvede tamamlamayı garantileyen ve Formula 1 tarihinin en genç çifte şampiyonu olan Alman pilot, doğru kelimeleri bulmakta güçlük çektiğini, takımına teşekkür borçlu olduğu ifade etti.

Vettel: “Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Açıkçası uzun bir sene ve muhteşem bir yıl geçirdik. En iyisi, henüz bitmemiş olması”

“Şampiyonluğu kazanırken burada yine güçlü bir sonuç almak muhteşemdi. Şu anda söylemek istediğiniz çok şey var ama hepsini hatırlaması zor. Takımdaki herkese minnettarım”

“Sadece Cuma değil, Cumartesi, Pazar, Pazartesi’den Cuma’ya şampiyonluk ve puanlar için her gün sıkı bir şekilde zorlayan hem pistte hem de Milton Keynes’de çalışan birçok insan var.”

“Kendimizi çok güçlü bir konumda bulduk. Kendimize belirlediğimiz hedefe şimdiden ulaşmak harika”

“Çok insan var. Onların hepsinin ismini söylemek zor ama bu sene zamanımın çoğunu beraber geçirdiğim birisinin yeri ayrı. O da antrenörüm Tommy Parmakoski ve Finlandiya’daki ailesine selamlar. Büyük bir kalbi olan harika bir oğulları var. Kontrolümde olmayan şeyleri düşünmeme son veren ilk isimdir.”

Alman pilot ayrıca ilerleyen tecrübesine rağmen art arda ikinci şampiyonluğunun çok zor olduğunu da ekledi.

Vettel: “En zoru, geçen sene kazandıktan sonra tekrar kazanmak. Şampiyon olduk. Çok yakındı. Çok heyecanlıydık. Bunları yalnız yapamazdım. İlki kadar kafa karıştırıcı olduğunu söylemem gerek. Doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum”

Vettel bugünkü yarışa ilk sıradan başladı ama Button ve Alonso’nya geçildi.

Vettel: “Bugünkü yarış çok kolay değildi. Yumuşak lastiklerde umduğumuz kadar hızlı olamadık. Zordu. İki sıra kaybettik ve Fernando’yu geçmek de zordu. Yılın hareketini Monza’da yapmıştım ve açıkçası ikinci defa bu şekilde olmasına izin vermiyor.”


Yorumlar

  1. Thanks Maykıl 😀

  2. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    and RedBull (Newey)

  3. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    congratulations Vettel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir