Petrov: "Amaç Force India'ları Geçmekti"

yazar:

kategori:

Petrov: “Orta sertlikteki (ana) lastiklerle başladık ve kalkış sırasında yerimi korumak için elimden geleni yaptım. Çünkü etrafımdakiler yumuşak (opsiyon) lastiği takmıştı. Biraz patinajda kaldım. Aslında bu lastiklerle oldukça iyi bir kalkış bile yaptım. Yumuşak lastiklerde olsaydım sıra kazanabilirdim.”

“Yarış içinde stratejinin işe yarayıp yaramadığını söylemesi zordu. Yumuşak lastiklilere karşı ilk iki bölüm ciddi bir meydan okumaydı. Sonuçta hedefimiz Force India’nın önünde tamamlamaktı ve bunu başardık.”

“Yarışın sonlarına doğru yumuşak lastiği taktığımda çok daha fazla tutunma hissettim. Gülümsedim ve çok zorladım. Ardından haç araç geçtim bilmiyorum. Sergio’nun (Perez) o kadar uzakta olması kötüydü. Şimdi Kore’ye, bir başka ilk 10 sonucu almak için gidiyoruz”

Takım arkadaşı Senna ise Suzuka’dan puansız ayrıldı ama Kore için umutlu olduğu ifade etti.

Senna: “Benim açımdan o kadar ümit verici bir yerden başladığım, hayal kırıklığı yaratan bir yarış oldu. Vitaly (Petrov), ikinci virajda beni biraz sıkıştırdı ki telafisi benim için zordu. Yarışın geri kalanında trafikle uğraştım. Lastiklerim çok hızlı bozuluyordu. Genel olarak bu hafta sonundan dersler çıkarabiliriz. Dün sıralama öncesinde sınırlı pist zamanına rağmen Q3’e kaldım ve burada, Singapur’dakine göre daha güçlü göründük. Umarım Kore’de puanlara geri döneriz”


Yorumlar

  1. Hafriyatcı kamyon şöförleri gibi poz vermiş:)))

  2. ben renault un nasıl böyle olduğunu anlayamadım.para herşeyi değiştirebilir e örnek mi yoksa force india süper hızlı mı oldu.geçen seneki renault'la arada büyük fark var

  3. heidfeldi gönderip sennayı alan zihniyet böyle gerilere düşer işte şu anda heidfeld olsa çok puanlar almıştı

  4. Petrov nihayet pilotlar klasmanında Heidfeld'i geçebildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir