Webber: "Seb'e Tebrikler, 2 Defa Şampiyon Olmak Çok İyi İş"

yazar:

kategori:

Webber “Sebastian’a tebrikler. Çifte Dünya Şampiyonu olmak çok iyi bir iş. Bugün yarıştaki tüm geçişleri pitstoplarda yaptık, pist üstünde fazla bir şey olmadı. Ferrari ve Mclaren’i geçtik ancak hepimiz sakin bir yarış geçirdik.”

“Michael Schumacher ile bir temas yaşadım ve bu yarışın önemli noktasınta ön kanadıma hasar verdi çünkü arka gruptan yükselmeye çalışıyordum. Temas yaşadık ancak o gidebildi.”

“Güvenlik aracı benim için doğru zamanda gelmedi çünkü pitlerde pitstoplar sırasında Alonso’yu geçmeyi umuyordum ama (güvenlik arcı sonrası) grid bir grup halini alınca Michael durumunu aşmanız gerekiyor ve insanları kısa yoldan geçmek zor oluyor.”

“Sonunda makul bir sonuç aldık. Jenson için harika bir yarıştı. Bir çok açıdan onun 2. evi ve Seb’e şampiyonluk için tebrikler.” dedi.


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    vetel 35.turda pite geldi.alonso ise 38.turda geldi.Alonso çok çok az bir farkla vettelin önünde çıkmayı başardı.Lastikleri henüz soğuktu.vettel daha sıcak lastik avantajına rağmen Alonsoyu geçemedi.Sonra drs falan kullandı yine fayda etmedi.
    Şimdi bazı arkadaşlar wrc ile karıştırmış ve isteseydi geçerdi demiş .Bazıları da vettel rahat rahat güle oynaya gidiyordu demiş.
    Eğer vettel rahat ve güle oynaya sürseydi tur bindirdiği pilota öfkelenip el kol sallamazdı.Zorluyordu ve hırslıydı bunun gören takım aptalca bir hata yapmasın diye 49.tur civarında eline telsizi alıp önce veteli sonra da webberi uyardı.Bu telsizden sonra 0.6 olan fark 1.4 e çıktı.
    vettel ve Alonsonun arka arkaya geldiği tur 38. tur.
    telszi duyduğumuz tur 49.tur.
    Baya fark var değil mi.

  2. Liseli'ye ezildin Webber kardeş,takozsun vesselam..

  3. O telsiz konuşması yayınlanmadı bile, zamanlamasını nereden biliyorsun ki?

  4. geçermii geçemezmi belli olmaz bence tamam çok zorlamadı emirden sonra ama bence 2.lik ortada olurduu kesin birşey söyleyemeyiz

  5. Yapma gözünü seveyim neyini geçemezdi.Adam güle oynanya şampiyon oldu.Ferrari bugün en iyi takımdı ama pilotları vasat altı performans sergiledi.

  6. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    vettel'e risk alma emri geldiğinde virgin pilotunun arkasındaydı o zmanda far tam 1.4 saniyeydi o zmana kadar aklı nerdeymiş bilip bilmeden konuşma allah bilir sabahki yarışı bile izlememişindir

  7.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    vettele ikincilik gerekseydi sadece yarışırlardı. Sonucu bilemeyiz. Yarış tempoları yakındı. vettel fark bir saniyenin üzerine çıkınca Alonso'ya yaklaşamadığını söyledi.

  8. vettel'e risk almaması söylendi, pes etmekle ilgisi yok, eğer şampiyonluk için ikinci sıra gerekseydi, geçerdi .

  9. sen alonsoyu bugün istesende geçemezdin alonso bugün aracının üstünde performans gösterdi limitlerde sürdü hem vettel bile okadar zorlamasına rağmen geçemedi sonunda pes etti!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir