Horner: "Vettel Bununla Tatmin Olmaz"

yazar:

kategori:

Alman pilot Japonya’da podyuma çıkarak kendisine ikinci şampiyonluğunu getiren sonucu almış oldu. Bu sezonki sonuçlarının mükemmele yakın olmasına rağmen Horner, pilotunun hâlâ gelişecek yönlerini aradığını belirtti.

Horner: “Bu sene şimdiye kadar başardıklarını ileriye taşıması onun için zor ama Sebastian’ı tanıdığım için söylüyorum, kesinlikle tatmin olmaz ve her zaman gelişmek ister. Ve işte bu da onu böylesi güçlü bir pilot yapıyor.”

Horner, takım olarak da şampiyonluklarını ilan etmek için Kore GP’ye yoğunlaştıklarını ifade etti. Bunu yaptıktan sonra da rekorlara göz dikecekler.

Horner: “Şimdiki asıl hedef, takımlar şampiyonluğunu tamamlamak. Ama elbette potansiyel olarak elde edilebilecek rekorlar da var; özellikle de Sebastian için. Ama asıl odak noktasının takımın şampiyonluğuna yardım etmek olduğunu bilmemle birlikte bazı rekorlara da göz kırptığına eminim”

Bununla birlikte Horner, sezonun geri kalanında 2012 parçalarını deneyebileceklerini de ekledi.

Horner: “RB8 gerçekten doğmadan önce pistte test için tek şans bu. Bu yüzden elbette bu sene pistte geçecek zamanımızı da optimize etmeye bakacağız”


Yorumlar

  1. vettel deil otomobil kendini geliştirirmeli hornerrrrrrrrrrrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir