Vettel ve Red Bull Son 4 Yarışta 2012'de de Güçlü Olmanın Yollarını Arayacak

yazar:

kategori:

2. şampiyonluğunu dün Suzuka’da kazanan Alman sürücü, Red Bull’un geride kalan yarışlarda keşif için daha serbest olacağını söyledi.

Vettel “En önemlisi sezonun henüz bitmemiş olması. Daha çok şey öğrenmek için 4 yarışımız daha var ve keşif için daha serbest olacağız. Böylece gelecek seneye daha hazır ve daha güçlü girebiliriz.” dedi.

24 yaşında 2. şampiyonluğunu kazanarak en genç çifte şampiyon olma ünvanını da ele geçiren Vettel, Red Bull’un 2009’dan beri çok büyük adım attığını söyledi.

Vettel “2009 başındaki takıma bakarsanız şu anda tamamiyle farklı bir takım var. Genel olarak aynı insanlar var ancak şu anda farklı bir ligde ve seviyedeyiz.”

“Kendimize olan güveni görebilirsiniz. Takımdaki her bir birey diğerine güveniyor. Bu harika bir şey ve takım olarak başardıklarımızdan dolayı çok ama çok gururluyum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle! avatarı
    05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle!

    Fia yeter ulan kısın şu aracı biraz da diğerleri kazansın demiş olabilir:))

  2. kesinlikle doğru söylüyorsun arkadaşım önce bir araçları görelim…Sanki mclaren ve red bull armut toplayacak.Bana kalırsa en çok mclaren beni şaşırttı suzukada aşırı derecede hızlıydılar ferrari içinse birşey diyemem alonsonun gayretleriyle 2.oldular.Red bull neden bukadar yavaş kaldı suzukada onuda anlamadım çok zorlamadılar sanırım

  3. Doğru diyorsun iki senedir hatta son 3 senedir brawn gp ile başlayan redbull ile devam eden şampiyonluklardan önce hep bu konuşmalar oldu sonuda hüsran olunca insan ister istemez diline doluyor hoşumada gitmiyor değil böyle olunca

  4. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Sizin devriniz bitti artık

  5. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    Sizin devriniz bitti artık

  6. Önümüz de dört yarış var ve bu yarışda takımların ikinci plotları ile 2012 parçalarını deneyeceklerini düşünüyorum. Ferrari ve Mclaren gibi Redbul Renault da yeni bir şeyler deneyeceklerdir gayet normal ve açık.

  7. rocco junior avatarı

    Zaten böyle laflarla bu sezona başladık.Biz bu sezon sadece test şampiyonu olduk arkadaşım.Doğmamış çocuğa don biçmenin manası yok.Ondan sonra millet bizi diline doluyor;vay efenim şunu dedin bunu dedin diye.Önce dur bir araçlar piste insin.

  8. Japonya pistinde bile RBR Alonso ve Button'un gerisinde kaldı , artık yavaş yavaş RBR üstünlüğü sonamı eriyor ?

    Ferrari gelecek sene için oldukça iddialı konuşmalarıyla gündeme oturdu. Bu iddialarda biriside şüphesiz RORY BYRNE… Eğer bu mühendislik dahisi olan adam ferrari'ye gelirse , pat fry ile birlikte neler yapabilir ? RBR yi geçebilecek hızlı dayanıklı ve agresif bir araç ortaya koyabilecekler mi ?

    2012 senesi ''TAKIMLARIN DEĞİLDE , PİLOTLARIN'' tecrübesi ve yeteneği ile ön planda olacağı bir sene olacaktır.

    Alonso'nun 3. şampiyonluğuna hazır olalım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir