Kore Pistinde Şartlar Bu Sene Daha İyi Olacak

yazar:

kategori:

Yeongnam’daki ilk yarış geçen sene gerçekleştirilmiş ve pist ve çevresinde tamamlanmayan bölümler ve sponsor eksikliği dikkatleri çekmişti. Hatta bunun neticesinde Kore Auto Valley Operation (KAVO) başkanı Chung Young Cho görevinden alınmıştı.

Organizatörler bir yıldır seyircilerin kullanacakları altyapıyı geliştirmek için çalıştıklarını ve artık daha fazla sponsorları olduğunu söylüyor.

Bu seneki yarışa gelen izleyiciler, 100’e yakın yiyecek içecek satış noktası ve daha fazla park alanı bulacaklar. Otobüs servisleri de sıklaştırılacak ve piste giden yol yenilenmiş durumda.

KAVO başkanı Suh In Nam bilet satışlarının da geçen seneye oranla daha iyi olduğunu ve motor sporlarının çok ilgi görmediği bir ülkeye olmalarına rağmen sponsorların da yeterli miktarda olduğunu söylüyor.

“Geçen sene global sponsor LG’yi saymazsak hiç Koreli girişimci sponsorumuz yoktu. Bu sene Kore’den iki sponsorumuz var.” dedi.


Yorumlar

  1. NUSRET SEVİNC avatarı
    NUSRET SEVİNC

    Yalnız adamlar pisti ne güzel kendi klasik mimarileriyle yapmışlar helal olsun.

  2. NUSRET SEVİNC avatarı
    NUSRET SEVİNC

    Yalnız adamlar pisti ne güzel kendi klasik mimarileriyle yapmışlar helal olsun.

  3. NUSRET SEVİNC avatarı
    NUSRET SEVİNC

    Bence hungaroring hakkında konuşmuş.

  4. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    istanbul park hakkındamı böle konuşuyosun..?

  5. Şartlar daha kötü olamazdı zaten.

  6. umit isbilen avatarı

    6 sene boyunca çerin çöpün üstünde, başka hiç bir etkinlik olmadan kola 10 lira vererek yarış seyrettik hatta yarışı geri gönderdik kimse görevden alınmadı, hatta kimse üstüne alınmadı.. helal olsun adamlara, umarım çok başarılı olurlar organizasyon anlamında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir