Hamilton Kuru Zeminin ve DRS'nin Kore'de Heyecanı Arttıracağına İnanıyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, geçen sene ıslak zemindeki yarışın geçişe engel olduğunu söylerken bu sene DRS ile birlikte heyecan verici bir yarışın ortaya çıkmasını bekliyor.

Hamilton: “Geçen sene burada oldukça iyi bir yarış çıkarmış, ikinci olmuştum. Uzun ve zor bir öğleden sonra olmuştu. Ama Kore’deki ilk etkinliği izlemek için gelen taraftarlara bir yarış ortaya koyabilmekten memnuniyet duyuyorum”

“3. viraja doğru olan DRS alanının heyecan verici yarışa yardım edeceğini düşünüyorum. Geçen sene arka düzlükte o kadar çok geçiş olmadı. Çünkü çok ıslaktı ve tepe aşağı olan fren alanına geldiğimizde çok fazla sprey oluyordu; geçiş için kolay yer olmuyordu. Hafta sonu için hava iyi görünüyor. Bu yüzden kuru zeminde pistin nasıl olduğunu göreceğiz”

“Bu pistin yarış için iyi bir yer olması adına tasarlandığını söyleyebilirsiniz. 4., 5. ve 6. viraj, İstanbul Park’ın son bölümü gibi; ki orada içten ve dıştan atak yapıp geçmeye çalışabiliyordunuz”

“Geçen sene 2. başlamak güzeldi ama 2011’de bir sıra daha yukarıda olmak istiyorum”


Yorumlar

  1. Sitede Mclaren'ci birisi var, her gün gece vakti siteye giriyor, birden fazla oy kullanarak kendi takımını öven yorumları +, yeren yorumları da – hâle getiriyor.

    Buradan site yönetimine sesleniyorum. Ya oy sistemindeki bu sorunu düzeltin, ya da sistemi tamamen kapayın. Aksi takdirde bu siteyi bir daha ziyaret etmeyeceğim.

    Eğer siz de bu durumdan rahatsız oluyorsanız, lütfen altındaki + ve – miktarı manipule edilmiş bir yorum gördüğünüzde altına yanıt olarak bu mesajı yazın. Bu haksızlığı hep beraber protesto edelim.

  2. kesinlikle heyecan olacağı doğru

    fakat bu pilot kimi geçmek istese hemen pilota bakıyorum eyvah diye bir kerede A sınıfı pilotlara vurup kırmadan geç be kardeşim.

    öyle toro rosso ve force india yı geçmek kolay.
    en azından eğlenceli yarışlar seyrediyoruz aksi halde bazı pistler çok sıkıcı zaten.

  3. Hamilton adına asla unutamayacağım yarışlardan biri olmuştu 2010 Kore Gp si,şartlar her ne olursa olsun yarışma tutkusunu sergilemişti sonuna kadar yarışmak istediğini söylemişti.yalnız yeni yapılan pistte zaten asfalt tutuşu olmaması birde o şekilde yağmurdan dolayı pistin hali çok fazla endişelendirmişti fakat sonuç tatmin ediciydi…

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    İstanbul Park Daha İşlek Bir Yerde Olsaydı Daha Çok Seyirci Toplanabilirdi..

  5. Mazi kalbimde yaradır 🙁

  6. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    hamilton:bu seferki amacım red bull'a dalmak 😀

  7. MagicAlonso avatarı

    bizim pistimiz gerçekten harika bir pist ama gel gör ki böyle güzel harika yarışların olduğu bir pisti F1 ve biz kaybettik.umarım çok sürmeden geri getirebiliriz

  8. modern pistlerin zirvesi(ydi).

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bakalım kaç kşiye dalacan bu sefer 🙂

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    hey gidi istanbul park

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir