Renault, Kubica ile Devam Edip Etmeyeceğine Karar Verecek

yazar:

kategori:

Boullier daha öncede, Polonyalı pilotun iyileşmesi durumunda gelecek sene takımda yarışabilmesi için kapılarının açık olduğunu belirtmişti.

Ancak konu hakkında kesin kararın en kısa sürede verilmesini ve takımın Kubica’nın geri dönmemesi durumunda yeni bir pilot ile anlaşması için yeterli zamana sahip olması gerektiğini de dile getirmişti.

Boullier ilerleyen günlerde takımın planlarını kesinleştirmek istediklerini ve bu yüzden Kubica ile bizzat görüşmek istediğini söylüyor.

“Ne kadar sürede karar verebiliriz bilemiyorum. Bu normal bir süreç değil. Oturup konuşmalıyız. Onun ve bizim karşılıklı yapmamız gerekenler var.”

Öte yandan, Kubica’nın dönmemesi durumunda Renault’nun çok fazla seçeneği var gibi görünmüyor zira takımın etrafında çalışacağı deneyimli bir pilot aradığı biliniyor.

Mevcut durumda gelecek sene boşta olan tek deneyimli pilot Rubens Barrichello olacak. Ancak kariyerinin sonlarına yaklaşan Brezilyalı, Renault için uzun vadeli bir çözüm olmayabilir.

Takım Bruno Senna, Romain Grosjean ya da Paul di Resta, Nico Julkenberg gibi genç pilotları seçerek bir kumar da oynayabilir. 


Yorumlar

  1. Aloo!daha kubica gitmedi

  2. Aman Di resta ve Nico'dan uzak durun siz onlarıda harcarsınız 2 yarış sonra.

  3. Romain Grosjean doğru seçenek bence. Takımı tanıyor. 2011 GP2'de de yardırmıştı kelimenin tam anlamıyla. Grosjean olmazsa Nico Hulkenberg…

  4. Mevcut durumda gelecek sene boşta olan tek deneyimli pilot Rubens Barrichello olacak.

    Hey, Heidfeld de boşta.

  5. ne kadar fazla sponsorunuz varsa renault a koltuğunuz hazır.deneyimle falan uğraştıkları yok,öyle olsa heidfeld i bırakmazlardı zaten.alonso nun şampiyonluklar yaşadığı takım ne hallere geldi

  6. MagicAlonso avatarı

    Kubica eğer önümüzdeki sene yarışamazsa gönlümden geçen grosjeanın yarışmasıdır.Tabi bu renaultun iyi bir araç yapmasına bağlı birazda yoksa 2009 senesindeki gibi çöplük bir araçla kariyerini bitirmesin

  7. deneyimli pilot arasalardı heidfeldi bırakmazlardı onların tek derdi sponsorlardan gelecek para gibi duruyo

  8. di resta'nın mercedes ile derin bağlantıları var, onu mgp veya mclaren dışında bir takımda görmemiz zor olur da hulkenberg niye olmasın.

  9. Tolga Soydan avatarı

    di resta veya hulkenberg renault için en iyi seçenkler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir