Domenicali: "Alonso, Suzuka'da Mükemmeldi"

yazar:

kategori:

Domenicali, İspanyol pilotun Pazar günkü yarışını iki kelime ile özetledi.

Domenicali: “Muhteşem, mükemmel. Odağını kaybetmedi; lastiklerin idaresinde ne gerekiyorsa onu yaptı”

“Performans açısından Japonya’daki yarış çok iyiydi. İyi mücadele ettik ve ikincilik, gerçekten rekabetçi olduğumuzu gösterdi. Bu agresif yaklaşım, doğru olan ve buna devam etmemiz gerek; sadece Kore’de değil, kalan bütün yarışlarda”

“Amacımız hâlâ aynı: Mümkün olan en fazla puanı toplamak, bir yarış daha kazanmak ve Fernando’nun Pilotlar Şampiyonası’nda ikinciliğe taşımak. Çünkü motivasyon yaratacak bir amaç belirlemek önemli; sadece pilotlar için değil bütün takım için de”


Yorumlar

  1. bak buda (abdhabi2010) o tarz adamlardan ben eleştirdim ya önceki yorumlarımda şimdide Abudhabi yazmış akıllarınca gönderme yapıyolar

  2. AlonsoSinan avatarı

    Bazıları açık ara en iyi 2.araba ile 5.'lik mücadelesi yapar,bazıları 3.lüğü bile zar zor kazanan bir araba ile galibiyet mücadelesinin içinde yer alır.Karakter farkı.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Onlar yeni aldıkları niki Alonso haberlerinde test edip görücüye çıkarlar.Maksat dikkat çekmek.Bişey bildiklerinden değil.Sıvazlamanın hakikisini Martin hamiltona her kazadan sonra yapıyor ama bunu bilmezler.Kulaktan dolma yazarlar.Ferrarinin tarihinden bihaberdirler.Sanki ilk defa 2.lik mücadelesi verdiğini sanırlar.
    Şu anda takımlar şampiyonluğu için ilk 4 sıra belli oldu diyebiliriz.Sırada pilotlar var ve ikincilik mücadelesi son hızla sürüyor.

  4. Birincilik mümkün değilse ikinciliğe odaklanılır,yoksa artık gerek yok deyip yedek pilotlarla mı yarışsınlar.

  5. yine başladı bunlar birbirlerini sıvazlamaya.ferrari içün 2.lik mükemmel olmuş büyük takım bu mu bee

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir