Renault'nun Şampiyonluk için Pes Etmeye Niyeti Yok

yazar:

kategori:

Şu anda şampiyonada beşinci sırada yer alan takım geçmişte Fernando Alonso ile yaşadığı şampiyonlukların ardından büyük bir başarı gösteremedi ve o yılların ardından sadece iki yarış kazanabildiler. Bu sezon başlangıcında aldıkları podyumlarla iyi bir başlangıç yapmış olsalar da da yükselen performans uzun sürmedi.
 
Boullier bu zamanların kendileri için tam bir karakter testi olduğunu ve aydınlık günlerin geleceğine inandıklarını söylüyor.

“Bir çok açıdan, 2011 bizim için değişikliklerle birlikte bir geçiş yılı oldu. Ben her şeyi doğru şekilde idare ettiğimizi düşünmek istiyorum ve aydınlık günler önümüzde. Bu takımın bir numaralı amacı hatasız yarışarak o kupayı bir gün Enstone’a geri getirmek”

Renault’nun bu seneyi dördüncü sırada kapatması olası gözükmese de takım son yarışlarda zorlamaya devam ederek ensesindeki Force India’ya karşı koyması gerektiği düşünülüyor.

Boullier ise, “Artık tüm düşüncelerim gelecek sene üzerine. Ancak öncelik markalar şampiyonasında beinci sırada kalmakta ve Bruno ile Vitaly’nin kalan dört yarışta mmkün olduğunda fazla ouan almasını sağlamakta. Ancak zamanımın çoğunu çıtayı nasıl daha yukarı çıkarabiliriz diye düşünerek harcıyorum.” diyor.


Yorumlar

  1. çok laf ,az iş senin yaptığın, sadece gündemde kalmak

  2. bu sene kubica olsa galibiyet alabilirlerdi

  3. Şampiyon olacak takım her şeyin en iyisini elde etmeye çalışır. İki kuruş daha fazla para kazanmak için kendi pilotunu satan takımdan şampiyon falan olmaz.

    Petrov Heidfeld’i pilotlar klasmanında geçebildi. 9. sırada başlayan Bruno Senna yarışı ancak 16. bitirebildi. Bu pilotlarla nasıl mücadele edeceksin Alonso'ya, Vettel'e, Button'a, Hamilton'a karşı. Kendilerine en hızlı aracı versen bile bu mümkün mü?

    Zira en hızlı araca ulaşacaklarına da ihtimal vermiyorum. Sezon başında podyum mücadelesi veren takım şimdi zar zor puan alıyor. Kim bilir o departmanda ne saçmalıklar yapıyorlar.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    renault'un yeniden şampiyonluğu yerine genii gp'nin ilk şampiyonluğunu kasdetmiş sanırım

  5. Boullier bu zamanların kendileri için tam bir karakter testi olduğunu…

    Karakterlerini ve yönetim becerilerini gösterdiler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir