Barrichello: "Ne Olursa Olsun 2012'de Yarışmak İstiyorum"

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücünün Williams ile devam edip edemeyeceği konusu henüz netleşmedi. Williams’ın Pastor Maldonado ile devam etmesi beklenirken Kimi Raikkonen’in de adı takım ile anılıyor.

Barrichello “Yarışmak istiyorum. (Suzuka’da) antrenmanlardaki sorun ve kazadan gelip sıralamalarda attığım turu görebilirler. Çok fazla motivasyona sahip olduğumu biliyorlar, bu onların düşünmesine yardımcı olabilir ancak  ben zaten onlara bilmeleri gereken şeyi söyledim.”

“Buradayım, gelecek sene burada olmak içib ne gerekiyorsa konuşmaya hazırım ve ne olursa olsun gelecek sene yarışmak istiyorum.”

“Bu yüzden tüm padokla konuşuyorum ve durum farklı değil. Gelecek sene neye sahip olmak istediğimi biliyorlar. İstediğim tek şey gelecek sene rekabetçi bir aracımın olması.” dedi ve konuştuğu tüm takımların rekabetçi araçlarının olabileceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. Bir Ferrari taraftarı olarak gerçekten bu adamın hızının ferrari tarafından manipüle edildiğini söylemek gerçekçi olacaktır. çünkü geldiği yıllarda gerçekten iyiydi şimdi yaşına göre hala iyi yani kısacası bu adamın ömrü F1le geçti ama Ferrari sürmek adına kariyerini mahveden silik bir karakterden ötesi değil arkadaş baktın sana muamele kötü kalk git ferrariden başka koltuk mu yoktu bırak rubens bırak olmuyor şimdide çene yapıyorsun Ferrariyede Çalsaydın Siz Şerefsizsin deseydin diyemediysen yapıcak bişey yok tren kaçtı çoktan 20yılında yarışsan ne olur yarışmasan ne olur? şampiyonmu olucaksın? neyi ispatlıcaksın bunları kendi kafanda ölç biç tart evvela sonra gel konuş bu hayalperest tavırları bir bırak mümkünse… saygılar

  2. takım emirleriyle yavaşlatıldı desek daha doğru olur..şumiciler atlamasın şumiye laf etmiyorum sadece düşündüğümü söyledim…

  3. 2012 Rubens'in 20 yılı olacak F1'de. Onu da yaşasın, emekli ederiz adamı 🙂

    Bir de Barrichello süper hızlı pilot olarak F1'e bomba gibi girmişti zamanında. Özellikle yağmurlu yarışların kralıydı zamanında. Ne oldu, nasıl oldu da böyle oldu anlayamıyorum açıkçası. Ferrari'ye ilk geldiği senelerde de şumiyi fena zorluyordu, sonradan epey yavaşladı. Yaşlandı sanırım.

  4.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    artık bırak be adamım rastlamaz öyle difizörlü bir araç daha hele mevsin sonbaharken

  5. Ben de birkaç yıl daha görmek isterim. Kimi şayet gelecekse de yanında o yer almalı.

  6. barrichello bunları söylüyorsa.koltuğu tehlikede demektir.basındaki haberlere bakarsak sonuç ya o pilot(yani kimi;tek geçtiğim adam zor ama olmaz olmaz) yada başkası.

  7. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    barichellonun karakterinden hep şüphelenirdim iyice onursuz çıktı bak Raikkonen'e adam baktı olmuyo bıraktı hiç caz yapmadan karaktersiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir