Türkiye Öncesi Bridgestone

yazar:

kategori:

Hirohide Hamashima – Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Başkanı

"İstanbul’da çok çeşitli virajlar var ve araç potansiyeli ve lastik potansiyelini kullanma bakımından oldukça zor bir pist."

"İstanbul’da tüm sezon gördüğümüz en yüksek G kuvvetleri görüyoruz ve bu yüzden en sert hamurları buraya getiriyoruz. Şu ana kadar burada çok sıcak hava koşulları ile karşılaştık ancak bu sene mayısta yapılacak olması biraz sıcaklıkta düşüşe neden olabilir."

"Geçen sene bazı pilotlar lastik kullanımında sorun yaşadılar ve bu yüzden benzer sorunları en aza indirgemek için üretimde değişiklikler yaptık."

"Sadece bizim lastiklerimiz için zorlayıcı bir pist olmayacak. Takvimdeki diğer pistlerin aksine saat yönünün tersine olacağı için pilotlarda çok zor bir yarış geçirecekler."


Yorumlar

  1. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    ortamın huzurunu bozman için hakaret etmen şart değil. belkide biraz ciddi olmayı denemelisin.

  2. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    ben ne dedim ki :)) allah aşkına yaw gerçekleri biraz espri katarak yazmakmı suç allah allah sizin probleminiz içinize gelip gelmediğidir bu kadar basit ben hiç bi zaman hakaret etmedim etmemde ama sağolsun trf1 beni hakaretli birisiymiş gibi göstyeriyor bi garipsiniz valla…fatih sana diyorum :)))

  3. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    1ceMan KiMiRaikkoNeN nickli arkadaşım yorum yazarken biraz düşünmeni öneriyorum. eğer amacın ortalığı karıştırmaksa buna müsade edilmez.

  4. arkadaslar daha saygili olun yorumlara dikkat sectiginiz kelimelere dikkat edin .

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ''Herifler'' nasıl bir kelimedir bunu bana söylermisiniz '' arkadaşlar '' demek bu kadar zormu karşımızdaki kişilere bu kadar kin ,nefret nereden geliyor bu tahammülsüzlük nereden ve neden ayrıca kullandığımız TÜRKÇE berbat arasıra yorumda neler yazıldığını dahi anlaşılmıyor bulmaca çözmek gibi

  6. Allahtan F1 de yıllar geçtikçe güvenlik sistemi gelişiyor bu kaza 90 larda olsaydı sonucunu düşünemiyorum.

  7. mayısta istanbul un havası hiç belli olmaz acayip sıcak olabilecegi gibi yagmurda yagabilr ki yağarsa 8. virajı cok merak ediyorum kac arac dısarıya cıkar 🙂

  8. Bir de yağmur yağarsa sen o zaman gör:D genel olarak ağustos tan daha güzel olucaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir