Danica Patrick F1 Aracı Kullanabilir

yazar:

kategori:

IndyCar yarış galibi Danica Patrick, Honda Racing takımının kendisiyle bir deneme sürüşü gerçekleştirmeyle ilgilendiklerini doğrulamasıyla birlikte bir Formula 1 aracı direksiyonuna geçmeye göz kırptı.

Patrick’in Motegi’deki zaferi, kendisinin geleceği ile ilgili söylentileri beraberinde getirdi ve Honda da bu kapsamda bayan pilotu göz önünde bulunduran açık bir aday. Çünkü Japon üretici, Patrick’in motor tedarikçisi.

Bu haftaki Autosport dergisine konuşan Patrick, ciddi bir test olması halinde bir F1 aracı sürmeyle ilgili olduğunu doğruladı.

Dancia Patrick: "Her pilot hayatının bir zamanında bir Dormula 1 aracı sürmek ister, yani evet. Gerçek ve uygun bir test olursa sorun olmaz"

"2005 yılında Indy’de bir gösteri turu atmam istenmişti ve ben !kesinlikle hayır. Beni bir gösteri malmezemesi yapıyorsunuz. Bu utanç verici’ dedim. Ama gerçek bir testin, istediğim bir şey olduğunu söylemek isterim"

Honda Racing F1 CEO Nick Fry, konu hakkında herhangi bir net görüşmenin olmadığına açıklık getirmesine rağmen Patrick ile bir testi ciddi bir şekilde göz önünde bulundurduklarını kabul etti.

Nick Fry: "Hiç birşeyi teşvik etmedik ama eğer Danica test pilotu olmak isterse, konu hakkında görüşmekten memnuniyet duyarız"


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Olsun be TRF1.NET biliyor onada ulaşır belki karşılığınıda bulur

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ben aşık oldum bu güzel yarışçıya ne diyorsunuz :))) platonik aşığıyım 🙂

  3. bende katılıyorum:) bu arada turkuaz ve siyah güzel olmus.renault da olsaydı şöylee.yeşilli jaguarımızda gitti sarı minardi off off

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Var mı f1 de böyle karizma ? ne schumi ne alonso ne ıceman böyle bir bakış atabilen ve ben sizi sallamıyorum diyebilecek bir poz verebilecek varmı?
    işte gırgır:)) biz danicayı f1 e istiyoruz lakin bir şartımız ilk yarışı o kazanacak ve bu pozu tekrarlayacak olmazmı ?

  5. çok tatlı olmuş poz cidden 🙂

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Resimdeki poza dikkat edermisiniz ? hepinizi toplasam bir ben etmezsiniz der gibi bakmış bu bakış ve bu poz için değer bence

  7. Erhan Zambak avatarı

    Cinsiyet ayrımcılığı buraya da taşınmış sanırım.Bu saçma cinsiyet ayrımı yapan arkadaşlar Danica'nın attığı bir turu bile seyretmemişlerdir.Şu an F1'de yarışan ve geçmişte yarışmış birçok pilottan iyidir.Ayrıca oldukça da cusur yarışır.Şampiyon adayı Hmilton'un neredeyse izin alarak araç geçtiği bir şampiyonada giderek eksikliğini hissettiğimiz araç geçme sayısında da artış olur.

  8. bi test fln yapsa da neler yapabiliyor görsek….

  9. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    oya hanım demek istediğim ben anlatamadıım tam olarak ben F1 de araç sürmekten bahsediyorum sende biliyosun F1 ile indycar yarışları çok farklı yani F1 de araç sürmek öyle kolay değil hele bu zamanda tc yasağı varken hiç kolay değil spin ata ata gider anlayacağın 😀 ama genede bekleyip görmek lazim oya hanım genede tenisten yanayım gitsin başka spor branşlarıyla uğraşsın :))

  10. eğer indycarın yol pisti yarışlarında başarılı olursa neden olmasın ancak sadece oval basarısıyla da olmaz

  11. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    ındy de yarışanların f1 de pek başarılı olduğunu göremiyoruz hele birde kadın onlar orada kalsın zaten ABD de yapılan yarışları hiç tutmuyorum bizden uzak olsunlar

  12. Böceklerin içinde bir çiçek fena olmazdı.:))

  13. Oya Türkmen avatarı

    "bayanlar ne anlar f1den" ne kadar saçma bi bakış açısı bu!o bayan dediğin indycarda o kadar erkeği geride bırakıp yarış kazanmış,olayı hemen kadın erkek meselesine getirip kısır düşünmeyin,biraz geliştirin artık şu düşüncelerinizi..bence de farklı bir renk olur ve güzel olur,zaten yapacağı sadece test sürüşü şu an yarışması gibi bi durum yok anladığım kadarıyla

  14. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ICEMAN ondan sonra diyorsinki ben ne yazdım ,yazdıklarının çoğu ortamı germek tartışma çıkarmak için yazılan yazılar sanki birileri yazdıklarımda birşey bulsunda oradan hareketle bende yazı yazayım kendimi ve neleri bildiğimi herkes görsün türünden yazılar ;şunu unutmaki sen ne zaman kendini başkalarına ispatlamaktan vazgeçersen içinde olduğun topluluk seni o zaman kabul eder ;sen zaten sensin farklı olmaya veya olmadığın biriymiş gibi olmaya çalışma ne isen o ol acizane tavsiyem

  15. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    bu haberde ros brawn'in ismi geçmiyor değilmi arkadaşlar eğer bu bayan gelirse ros brawn hemen orayı terkeder :))) hem bayanlar ne anlar F1 den yaw gitsin tenis oynasın daha iyi olur :))

  16. vettel de ne şansız .anlamış değilim:S

  17. Bourdais geldi ve geleceğin starı denilen Vettel i her yarış düzenli olarak geride bırakıyor. Toro Rosso nun durumu zaten ortada. Gidipte güçlü takımlarla onu kıyaslamayın.
    F1 den bayan istemiyoruz 😛 Şaka tabi gelsinn renk olur.

  18. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    honk!!! bu bayan değilmi ne işi var F1'de bourdais geldide ne oldu :)))

  19. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    F1 e farklı bir renk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir