Çek Yetkili Dennis İddialarının Arkasında!

yazar:

kategori:

Mclaren’in Mosley skandalı ile bağlantısı olduğunu iddia eden Çek Otomobil Federasyonu Başkanı Radovan Novak, Dennis’ten gelen açıklamalara rağmen ortaya çıkan skandalın geçen seneki casusluk sonucu ile alakası olabildiğini düşündüğünü söyledi.

Ron Dennis daha önce Radio Impuls‘a konuşan ve ortaya çıkan skandalda Mclaren’in parmağının bulunduğunu düşünen Çek Otomobil Federasyonu Başkanı’na yorumlarını daha da açmasını isteyen bir mektup yollamıştı.

Bu olay hakkında konuşan Novak "Ne tür bir oyun döndüğü hakkında konuşmak istemiyorum ancak bunun son yaşananlardan dolayı bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çünkü FIA, Mosley’in önerisi ile birisini önemli derecede cezalandırınca bu tür bir şey olabileceğini hissediyor insan." dedi.

Novak daha önce bir röportaj yapmış ancak bu röportaj anadilde yapılıp İngilizce’ye çevrildiği için sözlerinin yanlış anlaşılabilmiş olacağı düşünülmüştü.

Mclaren takım patronu bugün bu iddiaları yanıtlamış ve böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmediğini söylemişti.

Mclaren’den yapılan açıklamaya rağmen bugün Czech Press Agency‘e konuşan Novak yorumlarının arkasında durdu.

Novak "Bu her akıllı insanın aklından geçirmesi gereken bir olasılık. Belki de Bay Mosley bunun arkasında kimin olduğunu çoktan biliyordur." dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Lost Boy sıyırmışım demişsin ben sıyırınca neler yazıyorumda tekrar okuyunca vazgeçiyorum:))
    Ali Veli arkadaşım o çekin söylediklerine gelince senin benim söylediklerimizden farkı ne ? sadece söyleyen kişi motor sporlarının içinde; beyanat verecek kadar ve kaale alınacak kadar çevremiz yok onun için bizimki komplo teorisi olur ,boş konuşmak olur ;başkası söyleyince doğru olur bu ülke böyle yabancının … bile kıymetlidir alıcısı vardır biz altın olsa satamayız ;
    muhabbetle kalın

  2. düzeltme için sağol Şener Salih. senin dediğin doğru ben aceleden sıyırmışım biraz :))

  3. Çek yetkili bugün konuşmamış mı? akşam rüya görmedi herhalde ya da bugün hisleri pek kuvvetli değil!

  4. Evet biliyor.Ama onun gücü yetmez.Tıpkı stepnide ki gibi,hadi kitabı yayınlayacak bi kitabevi çısaydı ya.Esas durum daha vahim eğer o yaşlı bunak dile gelir de bi konuşmaya başlarsa; onuda yapamaz .Her takım az çok kınadı bu herifi malum takım hariç diğerlarinin amacı başka neden todt hala arkasında kınasaya, şimdide bu çek çıktı yani özellikle normal bi insan vurgusu yapıyor,yemezler yemezler senin de ipin başkasının elinde.Luca senide satın almış.Böyle bir ithamda bulumak senin neyine yoksa çok severdin max'i hani yoksa sendemi……….

  5. Ben bu lost boy arkadaşı kutlamak istiyorum.O çek oğlu çeke de diyorumki senin arkanda da o "malum" takım olabilir.Biz bu savaştan daha önce bahsettik deyilmi şener salih(echelon).Yalnız bu mevzu derin kimileri fazla derine dalamaz ee ne de olsa kundakdan yeni çıktılar.Çek oğlu çek seninde kim olduğun yakında belli olur.Unutmaki aldığın o talimatlardan "büyük kulağın "mutlaka haberi olur.Ah ah bu öyle bir mücadeleki burada fernandoyu bir kez daha anmadan geçemiycem ne diyordu o büyük pilot"f1 artık spor olmaktan çıkmış" dev tiröst ve sermayelerin savaş alanına dönmüş.Ama anlayana

  6. bu tür bir şey olabileceğini hissediyor insan." hislerini soran oldumu ki. konuşmak için konuşmak bu adamın yaptığı popüler olmak istiyor heralde

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Evet bir sezonda en fazla yarış kazanan takım ve o zamanda kundakta olanlar 🙂 fakat 15 yarıştı galiba tek yarıştada prost senna beraber kardeşçe bi kaza yapmıştı yanlış değilimdir umarım

  8. ''alakası olabilir'' ve ''hissediyor insan'' kelimelerinden ne gibi deliller çıkıyor acaba? Ayrıca alakası olsa bile (umarım vardır ohh) iyi yapmış. Ron DENNİS bu işe başladığı yıllarda F1'de 20'ye yakın garaj takımı vardı oysa bu sayı günümüzde sadece 2 takım kaldı, bunu bitiren de MAX efendi!!! Ron'un takımı 1 sezonda 16 yarış kazanırken kundakta olanların şimdi F1 uzmanı olmasına da ayrıca bitiyorum. Neymiş çek otomobil federasyonu başkanı –olabilir– demiş!! vay be fakat o kim?

  9. kaan kaanhan avatarı

    doğru olduğunu farzetsek bile, kral çıplak diyenin suçu ne. ilk akla gelen Dennis olması gayet normal sadece geçen seneki olay deil birbirlerine düşman oldukları sır deilki.

  10. 1ceMan KiMiRaikkoNeN avatarı
    1ceMan KiMiRaikkoNeN

    ne hikmetse bu isimler gündeme geliyor ron mosley mosley ron yakında bu iki isim kan sporu diye bi film vardı hatırlayan vardır o sahne gibi bi arena yapılsa bizlerde seyirci olsak da ama ben mosleye yatırırdım :p bu ikisi bi an önce F1'den defolup gitsede kurtulsak valla bıktık yaw.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir