Barrichello: "Hamilton Başkasına Kulak Asmasın"

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, Hamilton’un, kendisini şampiyon yapan değerleri ve hızı yine kendisi içinde tekrar keşfetmesi gerektiğini ifade etti.

Hamilton’un içinde bulunduğu durum için Barrichello: “İşin sadece sana bağlı olduğunu, başkalarının dediklerinin önemli olmadığını anladığın gün önemlidir.”

“Düşüncelerinde %100 doğru olmanız lazım ki artık onları dile getirebilesiniz. Fikirler vardır, eleştiriler vardır. Bunlarla başa çıkmanız, okumayı ve diğerlerinin ne düşündüğüne bakmamanız gerekir”

“En önemli şey, iyi bir kalbe sahip olmaktır, iyi bir insan olmaktır, ailenin seni yetiştirdiği gibi hareket etmektir. Geri kalanı için kötü anların da olur iyi anlarında”

Barrichello, Hamilton’un şu an yaşadığı zorlukların daha çok, ön planda bir pilot olmasından kaynaklandığına inanıyor.

Barrichello: “Benim başıma hiç gelmedi. Çünkü her zaman orijinal cevabıma döndüm: Lewis biraz ilgi odağında. Bu yüzden insanlar çok fazla şey söylüyor. Birçok şey söylendiğinde de onların haklı olduğuna inanmaya başlarsınız. Ama ben olayın dışındayım; inanması gereken o”

Hamilton, Kore GP’de artık daha iyi bir iş çıkarması gerektiğini kabul etmişti.

Hamilton: “13 yaşımdan beri bu takımlayım. Ne kadar zor geçen bir sene ve kaç sorun yaşanmışsa bunları ayrı tutarak, takımla eşsiz bir ilişkim var. Onların kalbine çok yakınım ve aynısı benim için de geçerli. Beni desteklemeye devam ediyorlar. Onların zor zamanlarında biz pilotların- ben ve Jenson’un onlara destek vermemiz, aynı şekilde onların da bize destek vermesi harika.”


Yorumlar

  1. En önemli şey, iyi bir kalbe sahip olmaktır, iyi bir insan olmaktır, ailenin seni yetiştirdiği gibi hareket etmektir.

    iyi bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir