Whitmarsh: "Bu Pole Lewis'e Moral Olacak"

yazar:

kategori:

BBC’ye konuşan Whitmarsh: “Eminim ki pole, Lewis’e moral verecek; yarış galibiyeti kadar değil ama her pilot için pole pozisyonda olmak gurur duyulacak bir andır.”

“Pazar günü de zirvede olmak galiba biraz daha iyi olur. Yarın için kendisini iyi bir konuma getirdi. Makul seviyede bir dengemiz olduğunu düşünüyorum”

“Lastikler konusu hâlâ bir parça bilinmezde. Ama oldukça ilgi çekici olacağını düşünüyorum. Umarım görevimizi yerine getiririz. Yarın göreceğiz”

Yarınki yarışta galibiyet kovalayacaklarını söyleyen Whitmarsh, Red bull’un sıralamalardaki egemenliğine son verdikleri için de memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Whitmarsh: “Açıkçası yarışlar kazanmalıyız ama sıralama birinciliği, uzun süredir alamadığınız bir şeyse gerçekten iyi hisler uyandırıyor”

“Bu sene kazanabileceğimizi hissedip de alamadığımız birkaçı oldu. Bu yüzden her iki pilotumuzun da harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Sebastian (Vettel) da sıralamada kendi adına harika bir iş çıkardı. Sıralamada onun üzerine çıkmak önemliydi. Ama yarının farklı bir gün olduğunu düşünüyorum. Uzun bir yarış olacak.”

“Bazı ilginç lastik kararları ve ilginç stratejiler göreceğiz. Bizi, Red Bull’u ve Ferrari’yi düşünüyorum da kim bilir? Her şey olabilir. Ama her iki pilotumuzun da yarınki şansları iyi”


Yorumlar

  1. Herşey Lewis için…(M.Whitmarsh)

  2. yarın iyi moraracaksınız tosbağ kardeş

  3. yarışta bişey yapamayanca morali alt üst olcak

  4. yine Hamilton destek görüyor provokatörler çekemiyor oysa domenicali Alonso en iyi derken bazılarının aklına Massa gelmiyor çünkü Massa Alonso'yu yenmedi ama Hamilton çaylakken 2007 yılının Top driver'ını madara etmişti.

  5. Facebookta TRF1 destek istiyor ama benım diyeceğim bi kaç lafım var;

    site bizim sorunlarımıza kulak verıyormu reklamlara tıklayalım.ALonsoya hakaret yağdıranlar Ferrariye hakaret yağdıranlar nicklerınde bile bunu acık sekilde dile getirenler her saat bizleri çileden cıkarırkan sizlere neden destek olalım.Sizin azıcık profesyonelliğiniz yok.Atın su adamları siteden gitsin 3 4 çapulcu gitti diye siteniz kötu olmaz merak etmeyin ama korkuyorsunuz işte.Bakın *********.com'a asla sizin site gibi sataşmalar küfürler hakaret içeren nickler bulamassaınız.Çünki adamlar gerçekten profesyonel.Siz anca başınız sıkısınca yok biz bu işi gönullu yapıyoruz.Yok herkes zamanından ailesinden kesip bu site ile ilgileniyor.Kardeşim eğer en ufak sorununuzda mazeretiniz buysa yapmayın kardeşım yapmayın.Siteniz ergen yuvası gibi aptal aptal laf sokmalar.Hakaret yağdıran NICKLER.Adam hakareti cümle arasına gizlemıyor,resmen nickine yazıyor.Ama sizler buna göz yumdukça bu olaylar daha cok olucak.********* sizlere gülüyor.Hiç yorumlarına girip okudunuzmu.Hem userler hem adminler resmen dalga geçiyor sizle.Bizim sitemiz TRF1 gibi olmayacak diyor adamlar.Siz Türkiyenin en güncel ama en seviyesiz en saygısız F1 internet sitesisiniz

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bir binayı yaparken diğerini yıkmaya gerek yok be martin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir