"Lotus Zirvedeki Köklü Takımları Yakalamalı"

yazar:

kategori:

Gascoyne, Guardian’a yaptığı açıklamada, “Diğer yeni takımları geride bıraktık ve bu harika. Ama önümüzdeki takımla yarışamıyoruz, ilk puanlarımızı kazanamıyoruz.” diyor.

Tony Fernandes de daha önce yaptığı açıklamada, “Eğer gelecek sene bu konud adımlar atmazsak kendimize bazı sorular sormamız gerekecek. Ben olması gerektiği gibi bir patron muyum, Mike doğru teknik adam mı?” diye konuşmuştu.

Geçmişte Toyota ve Renault takımlar ile çalışan Gascoyne kendilerini büyük bir mücadelenin beklediğini söylüyor.

“Tek bir hamle ile köklü takımları geride bırakacak güce sahip olamıyorsunuz. Herkesi doğru şekilde kullanmanız gerekiyor. Büyük takımlar bunu çok iyi yapıyor. Eğer önünüzdeki tüm bu zorluklarla savaçmaya başlamazsınız oraya asla ulaşamazsınız. Kestirme yol yok, sorun da bu zaten. Bir otomobil olduğu kadar iyi bir takım da inşaa etmemiz gerekiyor.”


Yorumlar

  1. Takımın ismi falan değişecekti noldu o iş.

  2. 2012 sezonu Lotus'un geçen senekiyle aynı motoru kullanacağı ilk sezon olacak. Araç geliştirmede böylece motor değişkenini önemsemeyip, aerodinami gibi diğer gelişimlere odaklanacaklar kolaylıkla. Seneye tek fark araçlarına KERS de ekleyecekler.

  3. bence takim emin adimlarla ilerliyor. gelecek sezon belki sansla puan alabilir pek sanmiyorum gerci ama ondan sonraki sezonlar icin umutluyum.

  4. iki sene doluyor hala puan yok. arada hata-kaza olmasa q2'ye de kalamazlardı hiç.

  5. "Köklü takım" diye Williams'ı kastediyorsa, evet yakalayabilirler. Çok da uzakta değiller zaten.

  6. Mike Gascoyne bu takımı adam edecek ama ne zaman…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir