Toyota, Le Mans'ta Yarışacak

yazar:

kategori:

Köln merkezli takım 2009 yılının sonunda Formula 1’den çekilmişti.

Takım cuma günü, Toyota Motor Sport GmbH’nin ‘LMP1’ sınıfında spro araçlarla yarışacağını ve petrol hibrid motor kullanacağını açıkladı.

Japon takım, “Bu katılımın kapsamı ve katılacak isimler gelecek haftalarda açıklanacaktır” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Bu yorumların bu şekilde olmasının siteyle bir ilgisi olmadığını düşünüyorum.Diğer sitede bu şekilde tartışma imkanınız oluyor mu?Bir yorum yazıyorsunuz 50 saat sonra onaylanıyor.

    Tabi tartışma derken birbirine sataşma , laf atma anlamında söylemiyorum.

    Bence 3 5 tane bebe için tüm siteyi zan altında bırakmamak gerek.Zira çok yerinde yorum yapan kişilerde var sitede.Birazda olumlu taraflarına bakın.Bu tip kişilerin önüne nasıl geçeceksiniz ki?Hadi siteden sildiniz attınız diyelim.Farklı bir nick le gelmesini nasıl önleyeceksiniz?

    Siteden atılan o pisikolojiyle farklı nick alıp daha beter saldırıyor.Çocuk pisikolojisi.Buna sitenin yapabileceği hiçbirşey yok.

    Kişisel fikrim budur.

  2. 2010'da da Rebellion takımının Lola şasisine kendi motorlarını takarak yarışmışlardı zaten. 24 Saat'te de en iyi benzinli motorlu araç oldular. Bakalım kendi geliştirdikleri şasi ne kadar başarılı olacak?

  3. Facebookta TRF1 destek istiyor ama benım diyeceğim bi kaç lafım var;

    site bizim sorunlarımıza kulak verıyormu reklamlara tıklayalım.ALonsoya hakaret yağdıranlar Ferrariye hakaret yağdıranlar nicklerınde bile bunu acık sekilde dile getirenler her saat bizleri çileden cıkarırkan sizlere neden destek olalım.Sizin azıcık profesyonelliğiniz yok.Atın su adamları siteden gitsin 3 4 çapulcu gitti diye siteniz kötu olmaz merak etmeyin ama korkuyorsunuz işte.Bakın *********.com'a asla sizin site gibi sataşmalar küfürler hakaret içeren nickler bulamassaınız.Çünki adamlar gerçekten profesyonel.Siz anca başınız sıkısınca yok biz bu işi gönullu yapıyoruz.Yok herkes zamanından ailesinden kesip bu site ile ilgileniyor.Kardeşim eğer en ufak sorununuzda mazeretiniz buysa yapmayın kardeşım yapmayın.Siteniz ergen yuvası gibi aptal aptal laf sokmalar.Hakaret yağdıran NICKLER.Adam hakareti cümle arasına gizlemıyor,resmen nickine yazıyor.Ama sizler buna göz yumdukça bu olaylar daha cok olucak.********* sizlere gülüyor.Hiç yorumlarına girip okudunuzmu.Hem userler hem adminler resmen dalga geçiyor sizle.Bizim sitemiz TRF1 gibi olmayacak diyor adamlar.Siz Türkiyenin en güncel ama en seviyesiz en saygısız F1 internet sitesisiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir