Hamilton'un Sıralama Sonrasındaki Donuk Yüz İfadesi Sorgulanıyor

yazar:

kategori:

Bu sene Vettel’in sürekli pole pozisyon kazanmasına rağmen her defasında yarı bir heyecanın yüzünden okunmasına rağmen Hamilton’da bugün farklı bir sakinlik, hatta mutsuzluk olarak nitelenebilecek bir yüz ifadesi vardı.

Whitmarsh: “Çığlıklar atma mecburiyeti yok. Aslında hepimizin farklı stilleri ve farklı görüşleri vardır. Hepimiz o andan keyif aldık ama aynı zamanda bir yarışımız olduğuna, yarın kazanmamız gerektiğini düşünmeye, konsantre olmaya da odaklanmamız lazım”

Hamilton, sıralamayı zirvede tamamladığını turunu bitirip birkaç virajı geride bıraktığında, yani Vettel’in çizgiyi geçtiğinde öğrendiğini söylemişti.

Ne aracında ne de pitte yüzünde büyük coşku görülmeyen Hamilton, yine de performansından memnun kaldığını belirtti.

Hamilton: “Telsizde değildim. Araçta kendimi harika hissettim. 3. veya 4. virajı geçene kadar pole pozisyonunu alıp almadığımı bilmiyordum. Bu yüzden (pole aldığını) duyması güzeldi. Uzun bir zamandır bunu duymuyordum. Sonuçta rahatlatıcı bir his”

“Bir tur elde ettiğinizi bilerek çizgiyi geçtiğinizde, mühendisinizle karşılaşıp yapıp yapamadığınızı söylemesi harika bir duygudur.”

“Mühendisimin bana pole aldığımı söylemesi çok nadirdir. Bu yüzden laflarının ne yönde gittiğinden emin olamadım. Ama sonuçta iyi bir çıkarıyor olduğumu o biliyordu. Ve tatmin edici olduğunu duyabildim; aynı zamanda arkadaki kutlamaları da duyabiliyordum”

Son sıkıntılarının, hafta sonuna olan yaklaşımında değişikliğe neden olup olmadığı yönündeki soruya Hamilton: “Hayır. Her zamanki gibiyim. Mutluyum. Yarın için harika bir konumdayım”

“Tam bir sıralama geçirebilmek ve kendimizi ilk iki çizgide bulmak güzek. Bizim için harika bir sıralama seansıydı. Hiç bir şeyi değiştirmedim. Bir şeyi değiştirmeyi de planlamıyorum. Hâlâ her şey her zamanki gibi”

Whitmarsh ayrıca Vettel’in kazandığı pole pozisyonların ardından telsizi kapattığını da açıkladı.

Whitmarsh: “Pole pozisyon almak güzel ama biz burada yarışı kazanmak için bulunuyoruz. Bizim için bu daha önemli.”

“İtiraf etmeliyim ki diğer pilotların bazılarını dinliyoruz; monitörden. Bir pilot butonumuz var. Onlar pole aldıktan sonra hemen telsizi kapatmam gerekiyor. Bu yüzden Sebastian’ın araç içindeki çığlıklarını duymuyorum. Bugün o butonu kapatmak için heyecanla sağa sola bakmıyordum. Güzel bir duyguydu”


Yorumlar

  1. maksimum 15 yaşında olduğunu anladık. hadi şimdi diğer sorumun cevabını da ver de o 15, 10a düşsün. ama sakın senin de cevabın "i give up" olmasın

  2. sadece pilotlar bir birlerini duya biliyor sohbet yok :)) iki de kahve alsaydiniz tadinda sohbet edebileceklerini sanmiyorum.

  3. harbiden ha nasıl dinliyorlar ki birbirlerini sohbette ediyordur şimdi bunlar 😀

  4. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    hemde şu duvarlı kısımda kaza yapsa gülmekten geberirim.

  5. arkadaşım sananeyse neden adam hakkında konuşuyorsun ? sen acaba "lastik aşınmları umarım korkunç boyutlarda olur" derken yarın lewisin lastiği patlasa kaza yapsa mutlu olur musun diye düşündün mü ?

  6. tabikide var sonuçta iyi yorum yapanlar mclaren taraftarı kötü yorum yapanlar alonso taraftarı diye bi iddam yok ki gerek alonso taraftarından çıksın gerek mclaren taraftarından çıksın saçma yorum saçmadır. Teşekkür ederim geldin güzelce cevap verdin bende hemen ferrari ile ilgili olan en son kanat haberine girdim. Ordada 27 tane yorum var bi tane anormal olan gözüme çarptı oda williamsla ferrariyi benzeten bi yorumdu. Ancak lewis haberlerinin altında çok daha fazla olumsuz yorum oluyo bunuda kabul etmeniz lazım ve bu yorumlar genelde direkt olarak lewisin şahsına. Benim babamın oğlu değil lewis ama yine böyle şeyler olması ve söylenmesi hoş değil. Ben ne yazıkki siteye sürekli yazamıyorum ama her yarıştan sonra yorumları okuyup şuna cevap verebilseydim dediğim çok şey oluyo o anki ruh haliyle ama böyle bi haberin altına gelip suratında meymenet yok yazmak benim mantığıma uymuyo.

  7. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    Bugün o butonu kapatmak için heyecanla sağa sola bakmıyordum.

  8. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    8.senden 1 yaş büyüğüm.

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    İyi diyorsun güzel diyorsunda, sizin aranızda yokmu bu saydıklarından. Her Alonso haberinin altında akılları sıra zekici iki kelime oyunu yapıp Alonso'ya ve taraftarlarına sürekli laf sokan seviyesi yerlerde sürünen elemanlarınız yokmu.

    Unutmayın bu atışma onların yüzünden başladı. Onlar yazdıkça dolan Alonso taraftarı artık onların yaptığını yapmaya başladı.

    Kısaca kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Bu kadar basit. Ne ekersen onu biçersin..

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yavaş..

  11. Bu yorumu lütfen kimse yanlış anlamasın ama cidden rahatsız edici bi durum var ortada

    Şu an itibariyle 17 yorum gönderilmiş bunların 8i alonso -ferrari taraftarlarından 5i mclaren taraftarlarından geri kalan arkadaşlardanda bu iki gruba giren varsa bilemem ama onlarada diğerleri diyelim şimdilik. Alonsocu arkadaşların hepsi bir değil tabi ama aralarından ciddi anlamda farklı düşünebilenler var. Ya nedir derdiniz şu adamla çözemedim gitti =)) Sevmiyosanız gidin başka bi yerde sevmeyin benim gibi bu pilotu seven mclaren taraftarlarıda var. Siz kabul edin yada etmeyin bu adam YETENEKLİ. Evet belki bende alonsonun daha iyi bir "formula 1 pilotu" olduğunu kabul edebilirim ama sizde artık bi durun be kardeşim. Ben 98 yılından beri formula 1i elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ve bu sitede açıkça görüyorumki "ferrari taraftarı" diyebiliceğim arkadaşların yorumları çok daha mantıklı ve tutarlı takımını destekleyip gerektiğindede eğriyle doğruyu ayırt edebiliyolar. Ancak alonsocu diyebileceğim ki bence artık anti-lewis topluluğu demek lazım bu gruba, tek amaçları lewise sallamak.( yine söylüyorum tüm arkadaşlar aynı değil herkes kendini biliyo ). Mantıklı yada mantıksız olması önemli değil yeterki lewisle ilgili kötü bir şey yazsınlar bu grup için önemli hale gelen tek şey bu. Sonuçta bizde burda mclaren taraftarları olarak rahatsız oluyoruz sonuçta desteklediğimiz 2 pilottan birisinin hakkında anlamsız ve olumsuz yargılar görmek bizi rahatsız ediyo.Benim ricam lütfen bu arkadaşlar biraz daha üsluplarına dikkat etsinler. Yok ben illa "carl"a kötü söz söylemek istiyorum diyosanız biz mclaren taraftarlarının çokta okumadığı alonso haberlerinin altına yazın oradada sizi rahatsız eden bi yorum olursa sizde ricada bulunun.

    Bol bol eksilenmeyi göze alıyorum ve göndere basıyorum =))

  12. algısı kapalılar için "MONİTÖRDEN"

  13. ergensin dimi? vettel'in kazandığı tüm yarışlarda telsizi kapattım mı diyor orda

  14. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    neden 07?

  15. eger pilotlar birbirlerini böyle rahat dinleyebiliyolarsa mesela vettel , hamiltonun kendisini dinlediginden eminse hey hamilton birazdan sana çarpıcam falan desin eglenceli olur 🙂

  16. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    carl : "İtiraf etmeliyim ki diğer pilotların bazılarını dinliyoruz; monitörden. Bir pilot butonumuz var. Onlar pole aldıktan sonra hemen telsizi kapatmam gerekiyor. Bu yüzden Sebastian'ın araç içindeki çığlıklarını duymuyorum.

    kıskançlığa bakarmısınız?

  17.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    bu çaylağın piskolojisi gerçekten çok bozulmuş

    resim ve anlattıkları örtüşüyor umarım yarın birilerini pert etmez yarışta.

    özelliklede parmak cocuğu yes baby diyorya habire hasta ediyor adamı

  18. ödül-ceza  avatarı

    İnşallah donuk yüz ifadesi içinde ceza vermezler 🙂

  19. dediğin bence doğru

  20. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    o değilde, telsizi kapatıyorsa sayın Whitmarsh, Vettel in çığlık attığını nerden biliyor acaba :))

  21. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    suratında meymenet yok derler ya aynen öyle.

    küçük dağları ben yarattım.

    yokya işte ben buyum.

    yarın lastik aşınmları umarım korkunç boyutlarda olur. =))

    fazla anlam yüklmeye gerek yok.

    herkes sempatik yada cool olamaz.

    ne yaparsa yapsın.BİZE NE.

  22.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Startta yerini kaybetmez(Böylece kaza yapma olasılığı da azalır. Tabi tur bindirirken ne olur bilinmez.) ve lastiklerini iyi kullanabilirse kazanabilir.

  23. Dünya şampiyonu olan sevinmiyor doğru düzgün, niye pol alıp surat asanı sorguluyoruz ki böyle bir ortamda.

  24. arı sokmuş gibi duruyo 🙂

  25. sampiyon belli. su saatten sonra pole almanın bir manası yok. yarıs kazanması bile sonucu değiştirmeyecek sadece kariyerinde 1 galibiyet daha olur…

  26. Yarın yarışı Button alır diye tahmin ediyorum.
    Çok çabuk lastik bittiğini söylüyorlar tabi lastiğine daha az zarar veren pilotlar öne çıkacaktır.
    %60 Button %40 Hamilton diyorum galibiyet için.

  27. Onlar pole aldıktan sonra hemen telsizi kapatmam gerekiyor.

    Rakibin sevinç nidasına tahammül edemiyor.

    Ron'un bizi emanet ettiği adam.
    %100 doğru seçim.

  28. Sevinmemesinin nedeni pole ün hiç bir anlam ifade etmememsi. Yarın yarışı kazandığında da bu böyle olucak.

    Ama şu da olabilir, yarış için kullanacağı bazı set lastikleri iyi durumda olmayabilir. Çok düşük bir ihtimal ama olabilir aynı Maleyzada ki gibi.

    Fakat bence ilki.

  29. Japonya sıralamasından sonra da yüz ifadesi farklı değildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir